Minut 2 letal


Un gol quan només havien passat dos minuts va derrotar un Santfeliuenc lluitador i combatiu però que va veure a comptagotes la porteria egarenca. El gol va fer mal i els blanc-i-blaus van mirar de reaccionar, però els locals amb la lliçó apresa i les idees clares van salvar tres punts importants. Tres punts que haurà de buscar el Santfe el proper dijous (20 hores) contra el Sant Andreu en un partit que adquireix una importància cabdal.

TERRASSA FC 1 (VELILLAS, 2') - SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ MARESME)

ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA

ASSISTÈNCIA: 800 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Un gol quan només havien passat dos minuts va derrotar un Santfeliuenc lluitador i combatiu però que va veure a comptagotes la porteria egarenca. El gol va fer mal i els blanc-i-blaus van mirar de reaccionar, però els locals amb la lliçó apresa i les idees clares van salvar tres punts importants. Tres punts que haurà de buscar el Santfe el proper dijous (20 hores) contra el Sant Andreu en un partit que adquireix una importància cabdal.

Un gol que va fer un mal terrible. Una acció per banda esquerra d'Álex Fernández va acabar a les botes de Velillas que només va haver d'empènyer la pilota i superar Toni Casamayor. Una ferida que va arribar amb despietada urgència. Els blanc-i-blaus van mirar d'anar cosint la ferida, i els locals amb un escenari ideal van començar a administar la renda amb una parsimònia tan intel·ligent com anodina. Algunes accions per banda d'Éric Ruiz i Víctor Márquez van ser els primers apunts en el manual ofensiu. Una combinació entre Eric Zárate i Éric Pacheco i una acció dins l'àrea de Zárate que va anar a parar a terra van constituir la temptativa blanc-i-blava d'esberlar el tedi general d'una tarda assolellada. Al minut 38 la més "clara" en una acció de Jaime Fuentes que una mica escorat va provar fortuna trobant com a destinació el lateral de la xarxa. Poca substància més va tenir una primera part on el Santfe va tractar de situar-se i el Terrassa va viure còmodament instal·lat a la zona de confort de la contenció.

La represa havia de ser diferent. I el Santfeliuenc va reclamar la possessió i el Terrassa se la va atorgar però perquè molt poc canviés. L'entrada de Charly Ruiz va oxigenar la zona de mitjos si bé calia fer un pas endavant. I precisament Charly va ser el que va tenir més a prop l'empat després duna falta servida per Jaime Fuentes. Charly des de la balconada de l'àrea va engaltar un xut potent i amb bona col·locació que es va perdre per les altures. Andrés González ho va apostar tot confiant en la sortida de Patxi. Els blanc-i-blaus ho van provar penjant pilotes perquè Patxi de cap i Eric Zárate en un toc d'inspiració esgarrapessin un punt. Els locals, sumant minuts i susbsistint d'un gol tan matiner es va limitar a fer acta d'aparició ofensiva en alguna contra aïllada. La més clara una servida per Manu Raíllo que no va saber aprofitar Velillas. Calia apel·lar a l'atzar i la lluita. I el Santfe va coquetejar amb el miracle en una acció malabarística de Patxi i en un detall de qualitat per banda d'Eric Zárate. El resultat, però, estèril. Cal seguir treballant i toca aixecar-se ràpid per sortejar problemes i maldecaps. No ens podem permetre més patiments.

Terrassa FC: Ortega, David López, Amantini, Joel Cañaveras, Guillem Castell, Álex Fernández (Guti, 86'), Pol Ballesteros, Marc de Val, Joan Grasa, Nils Puchades i Joan Grasa (Manu Raíllo, 67') i Velillas (Bermu, 77').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Éric Ruiz, Dani Ortiz, Alberto, Olmo (Charly Ruiz, 46'), Ferri (Patxi73') Jaime Fuentes, Éric Zárate, Romo i Éric Pacheco (Alan Benedicto, 73').

Gol:

1 - 0, Velillas, 2'.

Àrbitre:

Mancera Antón, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el local Velillas i al santfeliuencs Olmo i Jaime Fuentes. Incidències: El santfeliuenc Joan Sabaté, Maradona de les Rambles, va ser homenatjat per la directiva del Terrassa en reconeixement de la seva trajectòria. Un gest molt bonic que el Santfeliuenc va agrair de manera molt càlida.

Quadern de notes:

- El gol al minut 2 va adquirir una transcendència absoluta. El futbol de Tercera no perdona.

- El Santfeliuenc va competir bé però no va trobar porteria i sense porteria no hi ha punts.

- Jornada diabòlica que deixa al Santfe en una compromesa 15ª posició. Atenció als descensos de Segona B a Tercera (Hospi, Prat, Espanyol B). El panorama conivida a la preocupació.

- El proper dijous la ciutat ha de respondre i omplir Les Grases per viure una final.

- El Terrassa amb poquet va aconseguir massa.

#terrassafc #primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201617