gif-18_19.gif

Últimas noticias

A per tres punts molt necessaris


Sense dramatismes però apel·lant a la responsabilitat. El Santfeliuenc es juga en noranta minuts bona part de les seves opcions de no arribar a l'última hora patint com de costum. Els resultats dolents de març i abril han abocat els blanc-i-blaus a la necessitat de sumar punts per foragitar el perill dels descensos no compensats. I és que amb les dades actuals a la mà, els sis últims classificats de Tercera estan seriosament amenaçats per la parca del descens. No cal mirar enrere, però, i sí a un present que obliga a sumar de tres en tres en quatre finals.

EC GRANOLLERS - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL CARRER GIRONA

JORNADA: 35

DIUMENGE 23 ABRIL

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, Ràdio Granollers, @SantfeliuencFC i @ecgranollers

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Sense dramatismes però apel·lant a la responsabilitat. El Santfeliuenc es juga en noranta minuts bona part de les seves opcions de no arribar a l'última hora patint com de costum. Els resultats dolents de març i abril han abocat els blanc-i-blaus a la necessitat de sumar punts per foragitar el perill dels descensos no compensats. I és que amb les dades actuals a la mà, els sis últims classificats de Tercera estan seriosament amenaçats per la parca del descens. No cal mirar enrere, però, i sí a un present que obliga a sumar de tres en tres en quatre finals.

Tot a punt per viure una jornada intensa. El Santfeliuenc necessita els tres punts per començar a oblidar-se de l'amenaça de descens, o més en dit, dels descensos compensats. Andrés González i els seus futbolistes volen canviar la dinàmica i sumar tres punts contra un Granollers que vol segellar la continuïtat després del patiment increïble del curs passat. El Santfeliuenc és conscient que cal remar en un mateix sentit per sumar, i que una derrota a Granollers abocaria a reviure un final de lliga terrible amb la necessitat desesperada de guanyar a Palamós, Sabadell B i La Jonquera. Ja no podem abaixar els braços i cal esperar una reacció de tothom. Dani Maldonado no podrà jugar per sanció.

Màxim suport a Granollers

La directiva del Santfeliuenc Futbol Club confia en la resposta de l'afició. És una nova final en un desenllaç de lliga que s'ha fet més amarg del que hom esperava. Tnamateix cal posar bona cara i pensar que el Santfe ha superat situacions molt més delicades. Ara només cal un bon final de lliga per continuar per cinquena vegada a Tercera. I ja sabeu que Ràdio Sant Feliu (105.3FM) ho explicarà tot des de les 16,30 hores.

El Granollers busca segellar la permanència

Temporada molt més tranquil·la al Vallès Oriental. El projecte dirigit per Albert Cámara ha transitat per la categoria amb més tranquil·litat que l'exercici passat quan va haver d'esperar a que el Gavà assolís l'ascens a Segona B en una dramàtica i agònica tanda de penals contra el Castelló. Enguany els granollerins han complert i arriben a la jornada 35 amb la permanència propera encara que no lligada. Els gols de Carlos Cano -11- i una pleiade de bons futbolistes com ara Diego Carrillo, Roger, Riki, Ramón Suárez, Álex Gil, Javi Sánchez, Javi González o Cristian Hidalgo han permès viure un any de repòs després dels ensurt esfereïdors d'antany. El poc suport de la ciutat, una assignatura a superar.

Què va passar a l´últim Granollers-Santfeliuenc?

Tercera Divisió, jornada 34 (17-04-2017)

Granollers 3 (Cano, 31'; Didi, 51' i David Bauli 82') - Santfeliuenc 2 (David Toro, 11' i Guille Sarmiento, 74')

#primerequipo #ecgranollers #terceradivisión #grupov #temporada201617 #previa

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat