Alberto Prieto, president del Santfeliuenc FC

Alberto Prieto Carretero ja és oficialment president del Santfeliuenc Futbol Club. Un cop acabat el termini legal per presentar candidatures, la candidatura del fins ara president ha estat l'única que s'ha presentat a les oficines del club. La flamant directiva haurà d'afrontar la modernització definitiva sostinguda en tres escenaris: futbol base, primer equip i massa social.

Habemus president

Albert Prieto Carretero dirigirà la sala de màquines del Santfeliuenc Futbol Club fins l'any 2023. La candidatura continuita de Prieto ha estat l'única presentada a les oficines en el termini establert per la junta electoral. La principal novetat del nou organigrama és la creació d'un gabinet de serveis jurídics que ocuparan Cristina Santos i David Romero. Es reforça la figura d'Albert Gracia com a adjunt a la presidència i Andrés González i Juan Antonio Priego seran els homes forts en la parcel·la esportiva.


Una vida pintada de blanc-i-blau

La de l'Alberto Prieto és una vida en blanc-i-blau. Jugador del planter, aficionat, delegat, vicepresident i president des de l'any 2008. Prieto inicia així la tercera legislatura (2008/2012/2017) amb la clara vocació que la feina ben feta dóna resultats. I si no, només cal comprovar la meteòrica trajectòria d'un club que en una dècada ha passat de Primera Regional a Tercera Divisió i de 150 futbolistes a més de 500.

La directiva buscarà la continuïtat a Tercera Divisió, el creixement de la massa social, la consolidació del futbol base, sense oblidar tancar la professionalització: contractes laborals i redisseny de la imatge corporativa.