Roda el món i torna al Born. Juanjo Prior torna a casa

Qui més qui menys molts seguidors ho esperaven. En la tarda d'ahir dilluns Juan José Prior i el Santfeliuenc van unir, per fi, els seus destins. Un dels futbolistes locals de més recorregut al futbol espanyol torna a casa després d'un llarguíssim periple pel futbol espanyol de Segona B i Tercera. 13 samarretes han acompanyat la trajectòria d'aquest mig centre defensiu que arriba a Sant Feliu amb la vocació decidida de sumar-se a un projecte que ens il·lusiona.


Juan José Pérez Prior (19-03-1982, Esplugues de Llobregat) és oficialment la setena incorporació del Santfeliuenc 2017-2018. Aquest futbolista santfeliuenc torna a casa després d'un dels recorreguts més llargs i intensos del futbol espanyol. Només cal fer un cop d'ull al seu vastíssim currículum: Levante (01-02), Úbeda (02-03), Manzanares (03-04), Atlético Arona (04-05), Sporting Mahonés (05-07), Atlético Baleares (07-08), Gandia (08-09), Alzira (09-10), La Roda (10-11), Torrevieja (11-12), La Hoya Lorca (12-14), Badalona (14-15), Olot (15-16), L'Hospitalet (15-16) i Prat (16-17).


La temporada passada a Segona B al Prat

El futbolista de Sant Feliu va militar la temporada passada a l'AE Prat, on va jugar 28 partits, va sumar 1910 minuts i va fer un gol. En les seves 17 temporades al futbol espanyol, Prior ha disputat diverses promocions d'ascens a Segona B i amb els murcians de l'Hoya de Lorca va jugar la temporada 2013-2014 la promoció d'ascens a Segona A.


Prior torna a casa després d'una llarga aventura. Un retorn que ha de ser un pas més en la història d'aquest futbolista gran que sumarà molt perquè Sant Feliu i el Santfeliuenc continuïn somiant amb una Tercera Divisió de luxe.


Plantilla gairebé definida

Amb la incorporació de Prior, la plantilla del Santfeliuenc està pràcticament tancadaa. Nomès queda per cobrir una fitxa de les 22 que permet la Federació Espanyola. Caldrà veure si Andrés González decideix ocupar-la o es reserva una carta per a més endavant.


Porters: Toni Casamayor i Roger Cabezas.

Defenses: Kiki López (Rubí), Sergi Serrano (juvenil), Alberto Esteban, Jaume Duran, Joserra, Cuadras, Carlos Olmo i Rafa Murillo (Júpiter).

Migcampistes: Prior (Prat), Jaime Fuentes, Dani Maldonado, David López (Sant Ildefons), Ion Vázquez i Charly Ruiz.

Davanters: Eric Zárate, Romo, Patxi, Josele (Santboià) i Adri Recort (Damm).