gif-18_19.gif

Últimas noticias

Copa indigesta. El Santfeliuenc no supera la primera rondaEstrena en competició oficial amb derrota. El Santfeliuenc va acusar l'esforç dels primers dies de pretemporada i va perdre a Castelldefels per 2 a 0. La Copa Catalunya segueix sent una assignatura pendent que, de moment, no té solució. Carlos Olmo en pròpia porteria i Óscar Uroz van decantar el matx per als grocs al primer acte. A la segona part, Andrés González va buscar la reacció amb l'entrada d'Eric Zárate però el major domini blanc-i-blau no es va traduir en res.

Els locals van imposar un ritme fort a la primera mitja hora. Al minut 6 l'ex Éric Pacheco va picar una falta lateral i Carlos Olmo en el seu intent de pentinar la pilota a la xarxa. El Santfe va mirar de despertar però no va poder superar l'entramat de contenció texit per Miki Carrillo. Al minut 30 la ferida es va fer més evident quan Óscar Uroz va aprofitar un rebuig de Toni Casamayor per fer còmodament el segon. Amb el partit molt de cara els locals podrien haver ampliat la renda si Toni Casamayor no hagués salvat un mà a mà davant l'incisiu Éric Pacheco. El pitjor va arribar al minut 42 quan un xoc entre Joserra i Dani Ortiz va retirar a tots dos del camp. A la represa el Santfe va buscar més el domini de pilota. Prior va donar consistència a la zona de mitjos i Eric Zárate va mirar de ser una companyia fidel a Patxi. El major domini i la millor cara no es va traduir, però, en cap ocasió especialment rellevant. Els locals van fer un pas enrere i amb això en va tenir prou per anar passant minut i agafar el bitllet per a la segonda ronda. El rival: Gavà CF. El Santfeliuenc haurà d'esperar un any més.

Absències rellevants El Santfeliuenc no va poder disposar de futbolistes importants en el projecte 2017-2018. Josele, Cuadras, Ion Vázquez, Romo i Jaime Fuentes no van jugar per diverses circumstàncies. A partir d'avui, l'equip comença la segona setmana de pretemporada.

Més ambició, algunes llacunes i bona resposta de l'afició El Santfeliuenc mai es va trobar còmode als Canyars. A la primera part la imatge no va ser bona i a la segona, malgrat disposar de més fluïdesa en la possessió de pilota, les arribades a la porteria marinera van ser més aviat escasses. Cal una mica més d'ambició per a una competició que ens està donant l'esquena. La baixa de Kiki López ha deixat la banda dreta molt despullada. Caldrà buscar un relleu amb urgència i de pas acabar de completar una plantilla que si explota tots els seus recursos por donar dies de glòria. L'afició de deu. Prop d'un centenars de seguidors van acompanyar l'equip a Castelldefels. amb especial menció a les dues penyes: Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul.

Setmana amb tres partits El Santfeliuenc completarà una setmana intensa amb sessions de preparació a Les Grases puntejats amb tres amistosos: Dimecres 2 a les 20 hores: Santfe - Igualadada (Les Grases) Dissabte 5 a les 20 hores: Santfe - Martinenc (Les Grases) Diumenge 6 a les 19 hores: Martinenc - Santfe (La Verneda)

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat