gif-18_19.gif

Últimas noticias

Apunts de la segona setmana de pretemporada. Tres partits i dues victòriesEl Santfeliuenc ha completat la segona setmana de pretemporada en què ha combinat les sessions preparatòries amb la disputa de tres partits davant qualificats rivals de Primera Catalana. Els dos partits jugats a Les Grases es van saldar amb victòria: Igualada (5-2) i Martinenc (2-1), i el tercer assaig, disputat aquest diumenge a La Verneda, va acabar amb victòria del Júpiter per la mínima (1-0). Tres assaigs per anar posant a prova una màquina que ha d'estar preparada per al diumenge 20 d'agost a les 18 hores quan comenci a la cinquena aventura de Tercera Divisió. Encara les proves i els dubtes s'iomposen a les certeses. El projete i la qualitat de la plantilla conviden a l'optimisme.


Gols en la presentació a Les Grases Santfeliuenc i Igualada van oferir un bon espectacle als espectadors que van desafiar el calor. Alberto Esteban (10'), Maldonado (17'), Maldonado (46'), Rubén (83') i Patxi (85') van segellar els primers cinc gols de la temporada. Fran Arévalo (45' i Güell (86) van maquillar el marcador per als d'Anoia. Un primer assaig a casa amb bones sensacions. El més destacat: les nombroses arribades a la porteria igualadina. El pitjor: la feblesa defensiva.


Victòria davant el Martinenc i genialitat de Josele El segon compromís a Les Grases també es va saldar amb victòria i davant un altre equip de Primera Catalana que enguany aspira al retorn a Tercera, el Martinenc. A la primera part el més rellevant va ser un penal aturat per Toni Casamayor a l'ex santfeliuenc Adri Ruiz (36'). Casamayor va endevinar les intencions d'Adri. A la represa, el Santfe va espavilar i al minut 51 Adri Recort es va estrenar amb la samarreta blanc-i-blava amb un gol de cap després d'una precisa assistència d'Eric Zárate. Els del Guinardó van reaccionar i Adri Feliu (58') tornava les taules. Quan el partit s'endinsava en el tram final Josele (84'), que jugava els primers minuts de la pretemporada, es va inventar una vaselina bellísima que va deixar tothom bocabadat. Què bueno que viniste! Un epíleg brillant per a un partit que va tenir el punt negatiu en la lesió de Joaquín Caserza. El porter a prova arribat de la lliga xipriota va rebre un fort cop al genoll.


El cansament es paga a La Verneda El Santfeliuenc va completar la trilogia de partits contra equips de Tercera a La Verneda i davant un Júpiter que treballarà per tornar a Tercera per la via ràpida. Els locals es van avançar al marcador al minut 34 quan una bona acció de Roger Peña per banda esquerra la va completar Ao. A la represa, els blanc-i-blaus van mirar d'equilibrar el marcador. La millor opció va ser per a Jaime Fuentes al minut 88 però des del punt de penal no va poder superar l'estirada del porter local, Iván Fuentes.


III Copa del Baix Llobregat El proper compromís del Santfeliuenc es concentrarà al Municipal Nou de Cornellà amb la disputa de la tercera edició de la Copa del Baix Llobregat. Els d'Andrés González han quedat enquadrats al grup B amb el Cornellà i el Prat. Dues peces de toc importants.

Horaris: 9 agost: Santfelliuenc - perdedor Cornellà - Prat (20 hores) 9 agost: Santfeliuenc - guanyador Cornellà - Prat (21 hores)

El dissabte dia 12 es disputarà la fase final. Si el Santfeliuenc es primer de grup jugarà a partir de les 20 hores; si és segon ho farà a les 17 hores; si és tercer, haurà de llevar-se aviat perquè la competició s'avança al matí a partir de les 10.30 hores


Roger Cabezas buscarà sort al Sitges El fins ara porter del Santfeliuenc Roger Cabezas ha acceptat una oferta del Sitges i abandona el Santfeliuenc.

Horari oficial per a l'estrena lliguera

El Granollers ha confirmat l'horari per a la primera jornada. El Santfeliuenc debutarà al Municipal del carrer Girona el diumenge 20 d'agost a les 18 hores. La capital del Vallès Oriental servirà d'escenari a la cinquena aventura a Tercera Divisió.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat