A la final!


El Santfeliuenc jugarà per primera vegada la final de la Copa del Baix Llobregat després d'haver-se classificat primer del grup 2. El triple duel entre Santfe, Cornellà i Prat es va saldar amb empat sense gols. La tanda de penals va decidir i Maldonado va fer el gol decisiu.

Per reivindicar-nos primera alegria 17-18. El Santfeliuenc va fer un pas endavant i va aconseguir classificar-se per la final de la III Copa del Baix Llobregat. La final es disputarà el proper dissabte a partir de les 20 hores i mantindrà el mateix format de 3 en 1.

En el primer partit, el Santfeliuenc va empatar sense gols amb el Cornellà. L'ex del Sant Ildefons David López va avisar al minut 3 en un servei de falta que es va estavellar al pal. Els locals van mirar d'imposar el seu ritme, però els blanc-i-blaus van saber aguantar i mantenir a ratlla les escomeses verdes. A la tanda de penals tots dos equips van transformar dues penes màximes.

El Santfe va jugar amb Toni Casamayor, Marc Sanjo, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Sergi Serrano, David López, Josele, Charly Ruiz i Eric Zárate.

Al segon partit, tant Santfeliuenc com Prat no van alterar el guió i de nou i per tercera vegada els espectadors no van veure cap gol. El Santfeliuenc va posar la velocitat i les accions de perill aïllades; els potablava van recórrer a accions d'estratègia. Al final, però, ni un ni altre van tenir la suficient convicció per segellar el passi a la final sense haver de passar pels penals. A la tanda de penals, una errada pratenca combinada amb un penal transformat amb serenor per Dani Maldonado (3-2) va donar la classificació i la possibilitat de portar a les vitrines blanc-i-blaves la primera Copa del Baix Llobregat.

El Santfeliuenc va jugar amb Toni Casamayor, Ion Vázquez, Alberto, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Jaime Fuentes, Maldonado, Adri Recort, Charly Ruiz i Fran.

Albert Cuadras, Joserra i David Romo no van poder ser amb la resta de companys. Tots tres continuen el procés de recuperació.

Santfeliuenc i Viladecans esperen el tercer rival

El proper dissabte a partir de les 20 hores el Santfeliuenc jugarà per assolir la primera Copa del Baix Llobregat en la tercera edició. Confirmat el Viladecans, el tercer equip sortirà de la semifinal entre Santboià, Castelldefels i Sant Ildefons.

#copabaixllobregat #IIIcopabaixllobregat #primerequipo #terceradivisión #pretemporada #actualitat #prensa #temporada201718