La cinquena arrenca a Granollers


98 dies esperant. La lliga 2017-2018 aixeca el teló per al Santfeliuenc al Municipal de Granollers. Una llista de peticions i bons desitjos s'arrengleren en l'inici del primer lustre blanc-i-blau a Tercera. Enrere queden moltes emocions, moltes il·lusions i molts noms que han fet gran aquest Santfe en 152 partits de Tercera. Però el futbol s'alimenta de present. Andrés González i els seus futbolistes, amb 7 cares noves noves, malden per una estrena feliç en un camp que s'ha mostrat esquerp en els dos precedents immediats. El Granollers buscarà començar de tres en tres per il·lusionar la seva afició. Un duel equilibrat que servirà, però, per agafar les primeres notes mínimament vàlides.

EC GRANOLLERS - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JONATHAN MIGUEL TERUEL

ESTADI: MUNICIPAL CARRER GIRONA

JORNADA: 1

DIUMENGE 20 AGOST

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE:@ecgranollers; @SantfeliuencFC; @rivassalvador

TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

98 dies esperant. La lliga 2017-2018 aixeca el teló per al Santfeliuenc al Municipal de Granollers. Una llista de peticions i bons desitjos s'arrengleren en l'inici del primer lustre blanc-i-blau a Tercera. Enrere queden moltes emocions, moltes il·lusions i molts noms que han fet gran aquest Santfe en 152 partits de Tercera. Però el futbol s'alimenta de present. Andrés González i els seus futbolistes, amb 7 cares noves noves, malden per una estrena feliç en un camp que s'ha mostrat esquerp en els dos precedents immediats. El Granollers buscarà començar de tres en tres per il·lusionar la seva afició. Un duel equilibrat que servirà, però, per agafar les primeres notes mínimament vàlides.

Ara sí això va de debò. Enrere queden quatre setmanes de pretemporada amb resultats desiguals. El primer partit no servirà per prendre notes concloents però sí per fer-nos una petita idea del que ens espera. Una Tercera que en opinió dels experts es presenta més competitiva que mai i on deu equips aspiren a l'ascens, i no n'hi ha cap que sigui un clar candidat al descens. I a més i com ja és habitual caldrà mirar els possibles descensos compensats de Segona B a Tercera, si bé enguany la categoria de bronze del futbol espanyol només té set representants catalans i aquest fet significatiu pot aplanar el camí.

Els setze escollits

Andrés González haurà de fer la primera convocatòria. Entre les cares noves i les baixes obligades de Joserra, Cuadras i Romo és complicat atrevir-se a vaticinar el primer onze del Santfe en el partit 153 a Tercera. L'equip ha treballat bé, sap que serà una campanya molt exigent però l'experiència i la qualitat dels 21 futbolistes que formen part del Santfe 2017-2018 obliguen a confiar-hi. A partir de les 18 hores l'esport de Sant Feliu té una cita al Municipal de Granollers

Amb el record i la solidaritat per les víctimes

Com a tots els camps de futbol catalans i espanyols que aquest cap de setmana han començat les competicions oficials, abans del partit es guardarà un minut de silenci per recordar la memòria de les 15 víctimes dels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils.

EC Granollers, a repetir l'exercici passat

S'aixeca el teló de la lliga a Granollers i l'equip que entrena Albert Cámara parteix amb l'objectiu mínim de repetir el vuitè lloc de la temporada passada. Per això els blanquets han mantingut el tronc de l'equip de la passada campanya. Les baixes notables de Carlos Cano, Sergi Valls, Javi González o Àlex Gil han estat cobertes per Eloi Zamorano (Llagostera B), Felipe Sa (Alcorcón B), Victor Díaz (Levanger, Noruega) o l'il·lustre Enric Pi (Badalona). Un col·lectiu interessant que compleix la tercera temporada a Tercera després del seu retorn.

El Granollers en dades: Esport Club Granollers Any de fundació: 1913 President: Xavi Abolafio Indumentària: samarreta blanca i pantaló blau Estadi Municipal carrer Girona Aforament: 2.500 espectadors @ecgranollers esportclubgranollers.com

Plantilla:

Porters: Víctor Colchero i Carles Santaló.

Defenses: Carles Mur, Fran Fuentes, Jaume Serra, Edu Domingo (Montañesa), Eloi Zamorano (Llagostera B), Marc Garcia (Manlleu), Víctor Díaz (Levanger) i Manu Moreno (Cibao).

Migcampistes: Riki Alcántara, Joel Brey, Héctor Miguel, Diego Carrillo, Cristian Hidalgo, Samu (Girona C)

Davanters: Alejandro, Javi Sánchez, Àlex Español, Enric Pi (Badalona) i Felipe Sa (Alcorcón B).

Què va passar a l'últim Granollers-Santfe?

Tercera Divisió, temporada 2016-2017

Jornada 35 (23-04-2017)

Granollers 1 (Carlos Cano, de penal, 14') - Santfeliuenc 0

#terceradivisión #grupov #actualitat #previa #ecgranollers #temporada201718