gif-18_19.gif

Últimas noticias

El futbol de Tercera torna a Les Grase amb un partit de luxe


106 dies després el futbol de Tercera torna a Les Grases i ho fa amb un partit de luxe. El Santfeliuenc rep l'històric Sant Andreu que enguany vol millorar el cinquè lloc de la temporada passada i, en conseqüència, classificar-se per a la promoció. Els blanc-i-blaus es volen treure l'espina clavada del curs passat, en què els quadribarrats es van endur els dos encontres amb golejades. Els socis tindran a la seva disposició els carnets de la temporada 2017-2018. Dues hores abans de l'inici del matx s'obriran les taules d'atenció per a tots aquells que renovin l'abonament o vulguin sumar-se a una experiència única. Paga la pensa fer un pas endavant i gaudir d'un club que porta el nom de la ciutat arreu.

SANTFELIUENC FC - UE SANT ANDREU

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 2

DIUMENGE 27 AGOST

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uesantandreu, @Radio_SantFeliu, es.sportvideos365.com/santfefc (les millors oportunitats en semidirecte)

TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 26 GRAUS

106 dies després el futbol de Tercera torna a Les Grases i ho fa amb un partit de luxe. El Santfeliuenc rep l'històric Sant Andreu que enguany vol millorar el cinquè lloc de la temporada passada i, en conseqüència, classificar-se per a la promoció. Els blanc-i-blaus es volen treure l'espina clavada del curs passat, en què els quadribarrats es van endur els dos encontres amb golejades. Els socis tindran a la seva disposició els carnets de la temporada 2017-2018. Dues hores abans de l'inici del matx s'obriran les taules d'atenció per a tots aquells que renovin l'abonament o vulguin sumar-se a una experiència única. Paga la pensa fer un pas endavant i gaudir d'un club que porta el nom de la ciutat arreu. Si el matx de l'estrena va acabar amb bones sensacions, l'estrena a Les Grases convida a emocions torrencials. La visita d'un Sant Andreu més reforçat que mai fa pensar en un duel vibrant, apassionant i amb un ritme més intens que el d'un segon partit. Els blanc-i-blaus buscaran els tres punts i treure's de sobre les males sensacions que l'any passat van deixar els enfrontaments amb els andreuencs. Andrés González no podrà disposar de Joserra, Cuadras i Romo que estan acabant el procés de recuperació. Tot a punt per viure un matx d'alta volada. A partir de les 17 els socis podran recollir els seus carnets A les 17 hores es donarà inici la venda dels carnets de socis per a la temporada 2017-2018. El club recorda que sense anar proveït del carnet no es podrà accedir a les instal·lacions. A més, al llarg de tota la tarda, els interessats que vulguin rebre informació per a donar-se d'alta també ho podran fer. UE Sant Andreu, l'obligació per davant de tot Els de la vila de Sant Andreu han volgut fer un cop d'autoritat i han preparat un projecte que passa ineluctablement pels quatre primers llocs de la classificació. Azparren ha vist com la línia d'avantguarda s'omplia de peces valuoses: Josu (Vilafranca), Kuku (Wigry Suwalki), Elhadji (Cerdnayola) o Óscar Muñoz (Prat). La directiva quadribarrada ha estat molt rotunda en la voluntat de lluitar des de la primera jornada per l'ascens. Azparren carregarà amb una responsabilitat que busca el retorn a Segona B. El Sant Andreu en dades: Unió Esportiva Sant Andreu Any de fundació: 1909 President: Manuel Camino Estadi: Narcíss Sala Aforament: 7.000 espectadors Temporades a Tercera: 40 uesantandreu.cat @uesantandreu Plantilla: Porters: Segovia i Marc Priego Defenses: Juanma Miranda, Llamas, Alberto Carroza, David López, Jordi Méndez, Joan Noguera, Sergi Almirall (Juvenil) i Carlos García (Montañesa). Migcampistes: Dani Guerrero, Oriol Sans (Districte030), Ton Alcover, Joel Armengol, Juanan, Marc Montejo (Juvenl) i Alfred Planas (Atl. Malagueño). Davanters: Josu (Vilafranca), Kuku (Wigry Suwalki) Elhadji (Cerdanyola), Óscar Muñoz (Prat) i Alberto García (Màlaga, Juvenil). Què va passar a l'últim Santfe-Sant Andreu? Tercera Divisió, temporada 2016-2017 Jornada 34 (13-04-2017) Santfeliuenc 0 - Sant Andreu 3 (David Toro, 30'; David López, 50' i David Toro, 57'

#primerequipo #previa #uesantandreu #terceradivisión #grupov #temporada201718

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat