Al Feliu i Codina contra el rival més exigent


Revàlida al Feliu i Codina. El Santfeliuenc visita un camp que no trepitjava des de l'1 de març de 2009 a l'extinta Regional Preferent. Vuit anys de marge que han servit per remodelar la vida de dos clàssics del futbol català. Andrés González espera sumar davant un rival que viu una hora dolça, potser la millor dels últims 17 anys. Ràdio Sant Feliu s'estrena i començarà la temporada de retransmissions a domicili. Horta i Santfeliuenc va establir l'acord que permet als socis assisir al partit per només 5€.


UAT HORTA - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: POL GODIA SOLÉ JORNADA: 3 ESTADI: MUNICIPAL FELIU I CODINA DIUMENGE 3 SETEMBRE HORA: 19 ACORD 5€ SOCIS PER SEGUIR EN DIRECTE Ràdio Sant Feliu (105.3FM i online), @SantfeliuencFC i @UAHorta TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Revàlida al Feliu i Codina. El Santfeliuenc visita un camp que no trepitjava des de l'1 de març de 2009 a l'extinta Regional Preferent. Vuit anys de marge que han servit per remodelar la vida de dos clàssics del futbol català. Andrés González espera sumar davant un rival que viu una hora dolça, potser la millor dels últims 17 anys. Ràdio Sant Feliu s'estrena i començarà la temporada de retransmissions a domicili. Horta i Santfeliuenc va establir l'acord que permet als socis assisir al partit per només 5€.


De la catarsi a la realitat. El Santfeliuenc afronta la tercera jornada amb la moral pels núvols però sabent que la Tercera exigeix un rendiment màxim. Sumar al Feliu i Codina obligarà a una feina molt curosa. Romo, Joserra i Cuadras enfilen la part final de la recuperació i ja participen dels entrenaments amb normalitat.

Ràdio Sant Feliu inicia les transmissions Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors inicia la temporada de transmissions. L'emissora pública acompanyarà el principal equip de la ciutat per tot Catalunya en la cinquena temporada a Tercera Divisió.

UAT Horta, esplendor recuperat Els hortencs estan d'enhorabona. Després de 17 anys d'absència han tornat a categoria nacional. I ho han fet amb decisió: sis punts i classificat per als quarts de final de la Copa Catalunya. L'asturià Nacho Castro ha pres el relleu de Xavi Molist i de moment el primer repeteix els resultats del segon en un equip molt renovat ja que només vuit futbolistes continuen. La resta, una bona recerca pel mercat de Tercera: Javi Morales, Makaay i Isaac Maldonado (Castelldefels), Gueri (Europa), Andrés i Javi Santolalla (Júpiter) o Jota (Cerdanyola). Un equip fet per a competir amb garanties que està sorprenent amb un rendiment que supera les previsions... en les dues primeres jornades.


L'Horta en dades Unió Atlètica d'Horta Any de fundació: 1922 President: Francisco Carmona Estadi: Feliu i Codina Aforament: 3.000 espectadors Temporades a Tercera: 26 uahorta.cat @UAHorta

Plantilla: Porters: Gabri i Andrés (Júpiter). Defenses: Salva Torreño, Genís Blasco, Arnau Pou, Javi Morales (Castelldefels), Martí Tapia (sense equip), Sergio Castillo (Masnou) i Antonio Santiago.. Migcampistes: Édgar Tejada, Galeano, Javi Santolalla (Júpiter), Moha Sebbeh (Damm), Jota (Cerdanyola), Gueri (Europa) i Isaac Maldonado (Castelldefels). Davanters: Sergi Arranz, Pablo, Coro (Farners), Makaay (Castelldefels), Gerard Nolla (Damm), Adrià Ledó (Sabadell B) i Marc Río (Brentford).


Què va passar a l'últim Horta-Santfeliuenc?

Primera Catalana, temporada 2009-2010 Jornada 22 (1-03-2009) Horta 0 Santfeliuenc 2 (Ochoa, 49' i Ochoa, 71')