gif-18_19.gif

Últimas noticias

A recuperar el camí de la victória

SANTFELIUENC FC - UE VILASSAR MAR ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARRAGONA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 6 DIUMENGE 17 SETEMBRE HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UEVilassardeMar, Vilassar Ràdio TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 18 GRAUS El futbol de Tercera torna a Les Grases amb un interessant Santfeliuenc-Vilassar de Mar. Després de la gran imatge que els blanc-i-blaus van oferir a Vilafranca ara toca no fallar a casa i reprendre el camí dels tres punts davant un rival que el passat dimecres va estrenar el caseller de punts. Andrés González sap que els tres punts contra el Vilassar signifiquen fer un salt de qualitat que ratificaria la magnífica arrencada. Tarda de diumenge de futbol a Les Grases en un partit amb tres punts molt importants. Després de la bona arrencada ara arriba el moment de les ratificacions, i sumar tres punts contra els maresmencs enfilaria als blanc-i-blaus amb 13 punts a la part més alta de la classificació. Per tot plegat l'afició ha de respondre i donar suport uns jugadors que ho estan fent molt bé. Albert Cuadras i Joserra segueixen de baixa. Campanya de socis 2017-2018 Una jonrada más les taquilles de Les Grases estaran a disposició de tots els interessats a renovar el seu carnet o buscar informació. La implicació de la ciutat és cabdal perquè el projecte del Santfe a Tercera continuï amb tan bona salut. El Vilassar de Mar amb el mirall de la temporada passada L'equip del Maresme afronta la temporada mirant pel retrovisor de l'exercici passat. Un mal inici va ser rectificat a temps i Manel Moya va aconseguir fins i tot una permanència còmoda. Ara, amb un inici que tampoc ha estat bo els blanc-i-vermells busquen que la victòria davant el Santboià tingui continuïtat. Moya ha confiat en el bloc de la permanència i ha reforçat el col·lectiu amb futbolistes de bona trajectòria a la Tercera: Dani Prieto (Júpiter), Aitor Torres (Cerdanyola), Joel Martínez (Montañesa), Borges (Terrassa) i Nando (Cacereño). El Vilassar de Mar en dades: Unió Esportiva Vilassar de Mar Any de fundació: 1910 President: Xavier Ramon Maltas Estadi: Xevi Ramon Aforament: 2.500 espectadors uevilassardemar.cat @UEVilassardeMar Plantilla: Porters: Imanol, August i Jose Pereira (Melilla). Defenses: Viale, Dani Prieto (Júpiter), Pitu Plazuelo i Aitor Torres (Cerdanyola), Iván Rodríguez, Carles Torrents (Cornellà, juvenil) i Borges (Terrassa). Migcampistes: Éric López, Joan Moreno (Cornellà, juvenil), Dani Valderas, Marcos López, Joel Riera, Puchi (Rubí) i Nando (Cacereño). Davanters: Roger Matamala, Eric Jiménez (Viladecans), Joel Martínez (Montañesa) i Soufiane. Què va passar a l'últim Santfe-Vilassar? Tercera Divisió, temporada 2016-2017 Jornada 28 (4-03-2017 Santfeliuenc 0 Vilassar Mar 2 (Eric López, de penal, 26' i Éric López, 75') 

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat