Un gol matiner costa un preu molt alt


Un gol de Carles Montoro quan no havien passat 90 segons va ser una llosa molt pesada per a un Santfeliuenc que no va tenir capacitat de resposta. De nou el Cerdanyola es va mostrar com el pitjor rival. Els blanc-i-blaus van completar els 90 minuts més discrets de la lliga i mai no van poder superar l'entrellat defensiu vallesà. Toni Carrillo va tornar a imposar la seva lògica. El pitjor: la lesió al turmell de Josele. Segona derrota i a pensar en el Terrassa que serà un partit gran.

CERDANYOLA FC 1 (CARLES MONTORO, 2') - SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (DELEGACIÓ GARRAF-PENEDÈS)

CAMP MUNICIPAL FONTETES

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 24 GRAUS


Un gol de Carles Montoro quan no havien passat 90 segons va ser una llosa molt pesada per a un Santfeliuenc que no va tenir capacitat de resposta. De nou el Cerdanyola es va mostrar com el pitjor rival. Els blanc-i-blaus van completar els 90 minuts més discrets de la lliga i mai no van poder superar l'entrellat defensiu vallesà. Toni Carrillo va tornar a imposar la seva lògica. El pitjor: la lesió al turmell de Josele. Segona derrota i a pensar en el Terrassa que serà un partit gran.


Quan el cronòmetre no havia franquejat el segon minut, el Cerdanyola va estrenar la porteria. Una jugada per banda esquerra la va culminar Carles Montoro a l'àrea petita amb massa comoditat. Una acció que es podria haver evitat. El gol va ser un toc d'atenció i el Santfeliuenc va mirar d'esmenar apressadament el camí. Rafa Murillo al minut 7 de cap va provar els reflexos de l'experimentat Miguel Ramos. Semblava que el Santfeliuenc tenia capacitat de reacció però el Cerdanyola amb les idees clares i perfectament assentat a la gespa va ser un adversari rocallós- Els joves Roger i Víctor Aliaga en accions per bandes van posar en més d'un compromís la solvent rereguarda blanc-i-blava. Al minut 28 Charly Ruiz es va inventar un xut magistral que va ensumar l'escaire. Hauria estat el gol de la jornada. Els locals van anar passant minuts i portant el joc allà on més els convenia. Fins i tot alguna centrada de Víctor Aliaga es va passejar per l'àrea petita.

Després de la represa el Santfeliuenc tampoc no va sortir entonat. Els locals es van fer amb el domini i Jonathan Toledo (53') va perdonar la vida en un mà a mà amb Toni Casamayor que de manera sorprenent se'n va anar fora quan els locals ja celebraven el segon gol. Els d'Andrés González van tractar d'enfilar-se de nou a la lluita pels punts però les temptatives sempre van ser molt tímídes i van ensopegar ara i adés amb el mur infranquejable de les cames vallesanes. L'entrenador santfeliuenc s'ho va jugar donant múscul a la parcel·la ofensiva. Patxi va demostrar capacitat de desbordament però va mancar arribar a porteria amb claredat. Només una mitja xilena de Patxi al minut 80 va fer concebre algunes esperances. Tanmateix el rellotge es va anar consumint i Toni Carrillo, de nou, va imposar el seu poder. El Santfeliuenc continua sense poder superar el Cerdanyola en nou partits a Tercera.


Cerdanyola: Miguel Ramos, Édgar, Dani Martí, Javi González, Álex Alba (Eric Pujol, 71'), Rubén Giménez, Víctor Aliaga (Juli Serrano, 76'), Pau López, Jonathan Toledo, Roger i Montoro (Demba, 68').

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo (Romo, 68') , Alberto, Juanjo Prior, Maldonado, Jaime Fuentes, Josele (Patxi, 65'), Charly Ruiz i Adri Recort (David López, 68').


Gol:

1 - 0, 2' Carles Montoro.


Àrbitre:

Gibert González, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el local Álex Alba i el santfeliuenc David López.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va tornar a ensopegar amb el Cerdanyola, un rival especialment aspre.

- La mala notícia: la lesió de Josele. Caldrà esperar els primers diagnòstics.

- Per primer cop el Santfe marxa sense fer gol.

- El Cerdanyola a l'alça encadena tres victòries.


Galeria d'imatges