gif-18_19.gif

Últimas noticias

Empat avar


Un gol de penal de Domi Berlanga va privar el Santfeliuenc de sumar tres punts. I certament el Santfeliuenc, que es va avançar al minut 16, mai no va saber jugar un rival guiat per l'entusiasme i que al segon acte va ser millor. Un malmès Gavà va trure orgull i rauxa per aconseguir un meritori empat. Els blanc-i-blaus no van rematar el matx i van acabar patint de manera sorprenent. Toc d'atenció perquè el punt no va satisfer en un segon temps fluix i on un penal innocent va donar un punt merescut als locals.

GAVA CF 1 (DOMI BERLANGA, DE PENAL, 79') - SANTFELIUENC FC 1 (DAVID LÓPEZ, 16')

ÀRBITRE: JOSÉ EMILIO SÁNCHEZ APARICIO (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL DE LA BÒBILA

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT

Un gol de penal de Domi Berlanga va privar el Santfeliuenc de sumar tres punts. I certament el Santfeliuenc, que es va avançar al minut 16, mai no va saber jugar un rival guiat per l'entusiasme i que al segon acte va ser millor. Un malmès Gavà va trure orgull i rauxa per aconseguir un meritori empat. Els blanc-i-blaus no van rematar el matx i van acabar patint de manera sorprenent. Toc d'atenció perquè el punt no va satisfer en un segon temps fluix i on un penal innocent va donar un punt merescut als locals.

El Santfeliuenc va anar de menys a més i va acabar cedint dos punts contra un Gavà que, malgrat les dificultats, va demostrar dedicació. Els blanc-i-blaus es van avançar gràcies a un gol de David López al minut 16 en aprofitar una badada defensiva local. Precisament David López va destacar en un primer temps on va protagonitzar totes les opcions ofensives blanc-i-blaves. El Gavà ho va intentar a través d'accions d'Álex i de llançament des de fora de l'àrea.

La represa va canviar el guió. El Gavà va obligar a recular un Santfe sense gaire recursos per recuperar la situació a la gespa natural. El bon treball local va rebre premi en un penal innocent que va cometre Dani Maldonado. L'ex santfeliuenc Domi Berlanga no va fallar. El gol va donar ales als locals. Domi Berlnaga en dues ocasions va fer tremolar els cors de l'afició santfeliuenc. Toni Casamayor va respondre. Els blanc-i-blaus a la desesperada van mirar de salvar la victòria però va mancar l'encert d'altres jornades.

Gavà CF: Pol Busquets, Salinas, Esteban, Diego Lamas, Xavi Liébanas, Coke. Álex, Rodergas, Nico, Domi Berlanga i Nahuel (Caballero, 67').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado, David López, Patxi (Charly Ruiz, 77'), Jaime Fuentes (Sergi Serrano, 84') i Romo (Adri Recort, 64').

Gols:

0 - 1, David López, 16.

1 - 1, Domi Berlnaga, de penal, 78'.

Àrbitre:

Sánchez Aparicio, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el local Álex i al santfeliuenc David López.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no va saber rematar un partit que tenia mig a la butxaca.

- Gran primer temps de David López.

- El Gavà va rebre just premi al seu joc al segon temps.

#cfgavà #primerequipo #temporada201718 #terceradivisión #grupov #prensa #DavidLópez

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat