gif-18_19.gif

Últimas noticias

Càstig excessiu


Un bon i laboriós Santfeliuenc va claudicar davant l'efectivitat d'un Hospitalet que va mostrar-se com un candidat ferm a la promoció d'ascens. L'Hospitalet va saber interpretar el seu paper i es va adaptar molt bé a Les Grases. Ara el que cal és trencar una dinàmica negativa: només 2 punts en les últimes 6 jornades.

SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 93') - CE L'HOSPITALET 3 (MANZI, 11'; VELILLAS, 52 I RIPOLL, 78')

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA VESPRES AMB CEL SERÈ I 17 GRAUS


Un bon i laboriós Santfeliuenc va claudicar davant l'efectivitat d'un Hospitalet que va mostrar-se com un candidat ferm a la promoció d'ascens. L'Hospitalet va saber interpretar el seu paper i es va adaptar molt bé a Les Grases. Ara el que cal és trencar una dinàmica negativa: només 2 punts en les últimes 6 jornades.


L’hospitalet va imposar el seu poder davant un bon Santfeliuenc que va topar amb un gran Aliaga. L’Hospitalet va trobar el gol aviat. Al minut 11 una jugada col·lectiva va permetre Cristian Gómez assistir Manzi que amb el pit i a l’àrea petita va enviar la pilota a la xarxa. El gol va donar solidesa als de Molist que encara podrien haver fet el segon si un gran llançament de Velillas (16’) no hagués topat amb la creueta. El Santfeliuenc va mirar de trencar el guió i al min un 28 un cop de cap de Rafa Murillo va rebre una resposta excel·lent d’Aliaga. Al darrer tram del primer acte, els locals van recórrer amb insistència a les jugades d’estratègia però sense resultat, i els riberencs van atansar-se a l’àrea mitjançant les curses d’un actiu Agi.

A la represa, els hospitalencs van signar la sentència al minut 52 en una gran acció. Agi per la banda dreta va desbordar la defensa i va endarrerir la pilota perquè Velillas maniobrés amb encert i dibuixés un llançament perfectament ajustat al pal que va superar l’estirada de Toni Casamayor. El Santfeliuenc no es volia rendir i va lluitar per alguna cosa més que acceptar mansament la derrota. Una gran rematada de Maldonado des de 30 metres va tornar a fer lluir Aliaga. I al minut 72 un xut en diagonal de Charly Ruiz va tornar a posar en relleu la qualitat del porter visitant. I quan més mereixia el gol de l’esperança el Santfe, Miquel Ripoll de cap va aprofitar un xut de falta de Ñoño que s’havia estavellat al travesser. Els blanc-i-blaus no mereixin un càstig tan rotund. A les acaballes, l’Hospi va poder eixamplar l’avantatge però una bonica acció de David Romo (93´) va servir per maquillar el marcador.

L’Hospitalet aprofita l’ensopegada de l’Ascó per retallar distàncies amb la segona posició; el Santfeliuenc s’atasca i suma dos punts dels últims 18.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Joserra (Alberto, 34’), Juanjo Prior, Maldonado, Jaime Fuentes (Patxi, 66’), Eric Zárate (Adri Recort, 66’), Charly Ruiz i Romo.

CE L’Hospitalet: Aliaga, Ñoño, Óscar Sierra, Savall, David, Óscar García, Velillas (Canario, 75’), Agi, Losada, Cristian Gómez (Óscar Imaz, 60’) i Manzi (Ripoll, 67’).


Gols:

0 – 1, 12’, Manzi

0 – 2, 52´, Velillas

0 – 3, 78´, Ripoll

1 – 3, 93’, Romo


Àrbitre: García Rosel. TG: als santfeliuencs Rafa Murillo, Jaime Fuentes, Charly Ruiz i Alberto; i als visitants Aliaga, Óscar García i Cristian Gómez. TV: Alberto, dues grogues (78).


Incidències: Camp Municipal Les Grases, assistència de 450 espectadors i notable presència de seguidors hospitalencs.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va oferir una bona imatge però no suficient per disputar els punts a un gran rival.

- Cal reaccionar. 2 punts de 18 possibles en les últimes sis jornades obliguen a redreçar el rumb.

- L'Hospitalet va demostrar que està per damunt de la mitjana de Tercera.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat