gif-18_19.gif

Últimas noticias

Obligats als tres punts


No hi ha excuses. El Santfeliuenc és obligat a retrobar-se amb la victòria -no ho fa des del 17 de setembre a la sisena jornada- davant un rival que tampoc sembla travessar el seu millor moment després d'un inici notable. Andrés González sap que sumar aquests tres punts dibuixen el punt d'inflexió necessari per afrontar el tram final de la primera volta amb confiança.

SANTFELIUENC FC - UE FIGUERES

ÀRBITRE: YERAY FERMOSELL PÉREZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

JORNADA: 14

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DIUMENGE 5 NOVEMBRE

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UEFigueres

TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

No hi ha excuses. El Santfeliuenc és obligat a retrobar-se amb la victòria -no ho fa des del 17 de setembre a la sisena jornada- davant un rival que tampoc sembla travessar el seu millor moment després d'un inici notable. Andrés González sap que sumar aquests tres punts dibuixen el punt d'inflexió necessari per afrontar el tram final de la primera volta amb confiança.

Un partit molt important i que pot marcar el camí de la tranquil·litat o el del nerviosisme. Després d'una sequera de mes i mig sense guanyar, els d'Andrés González comencen a veure's amb l'obligació de sumar de tres en tres després d'una seqüència de resultats no gaire positius, si bé el joc blanc-i-blau no ha decaigut tant. El tècnic santfeliuenc recupera el sancionat Alberto Esteban i es queda sense Cuadras i Joserra.

El partit a les 17 hores

A petició de l'equip alt empordanès, el duel blanc-i-blau es jugarà a les 17 hores. La directiva del Santfeliuenc ha fet una crida perquè tothom s'apropi a Les Grases en un duel subratllatat amb traç vermell.

El Figueres busca reaccionar

L'equip de la capital empordanesa no està vivint el seu millor moment, tal com palesen els darrers resultats agraujats per les ensopegades consecutives a Vilatenim davant el Castelldefels i el Santboia. Per tal motiu,Narcís Pelach busca la reacció d'un equip en què només han continuat set futbolistes del curs anterior i que s'ah reforçat amb jugadors amb experiència a Tercera com Gil Muntadas (Pobla Mafumet), Aroca, Canal i Bofill (Manlleu) o David Gómez (Carcaixent).

#primerequipo #previa #terceradivisión #grupov #uefigueres #temporada201718

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat