Missió impossible


En caiguda lliure i sense paraules que reparin el mal. El Santfeliuenc va sumar l'onzè partit sense conèixer la victòria. Un gol del tarragoní Pol Ballesteros va condemnar injustament els blanc-i-blaus. El Santfeliuenc no va meréixer la derrota i durant alguns minuts va oferir un futbol intens i laboriós. El gol, però, va obrir un trau profund que ja no es va poder cicatritzar. Impotència, molta preocupació i cares llargues. Ningú no sap avui per avui com redreçar una situació que comença a ser incontrolable. Inimaginable fa tan sols unes setmanes. Què podem fer?

SANTFELIUENC FC 0 -CF POBLE MAFUMET 1 (POL BALLESTEROS, 62')

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT AMB UNA FINA PLUJA AL FINAL.

En caiguda lliure i sense paraules que reparin el mal. El Santfeliuenc va sumar l'onzè partit sense conèixer la victòria. Un gol del tarragoní Pol Ballesteros va condemnar injustament els blanc-i-blaus. El Santfeliuenc no va meréixer la derrota i durant alguns minuts va oferir un futbol intens i laboriós. El gol, però, va obrir un trau profund que ja no es va poder cicatritzar. Impotència, molta preocupació i cares llargues. Ningú no sap avui per avui com redreçar una situació que comença a ser incontrolable. Inimaginable fa tan sols unes setmanes. Què podem fer?

El Santfeliuenc sabia el pa que s'hi donava. Calia guanyar i el rival no era precisament còmode. Els blanc-i-blaus van començar bé però sense inquietar gaire la ben treballada rereguarda tarragonina. El visitant Pol Prats va ensenyar les urpes en algunes accions de perill per la banda dreta. Tanmateix la primera mitja hora no va desvetllar res. Les àrees vivien inèdites. La primera clara va ser blanc-i-blava (36') en un servei en llarg de Toni Casamayor que va recollir Josele i David Romo des de la frontal de l'àrea i de rosca enginyosa va marxar fora. Els del camp de Tarragona van mirar de respondre i Rayco de cap al 38' la va enviar alta. I la millor del primer acte al 45' en una sensacional passada de Ion Vázquez que va permetre Josele desmarcar-se i arribar sol a l'àrea però no va ser capaç de controlar la pilota en la instància decisiva.

El segon acte encara va començar més bé. Un Santfeliuenc intens, laboriós i convençut va encercar els visitants a còpia de segones accions. Molts bons minuts per bé que l'única ocasió clara va néixer en una acció d'estratègia entre Romo i David López amb xut de l'últim i refús apurat de Perales. I el que és la vida. Quan més i millor jugava el Santfeliuenc, els visitants en una acció aïllada per banda esquerra amb el segell de Pol Ballesteros va servir per estrenar el marcador amb un gol dramàtic. El menut interior amb poc angle va enviar la pilota al costat contrari de Toni Casamayor. Més que una galleda freda tota una gota freda. El Santfeliuenc molt ferit va caure en la desesperació. Poques idees, molt cor i poc cap per redreçar una circumstància cada cop més crítica. El partit es va anar autodestruint enmig del dramatisme general, i només un cop de cap a les acaballes d'Eric Zárate (88') podria haver canviat el destí. Però el destí comença a ser molt cruel amb el nostre Santfe. Som a temps per canviar el rumb, però avui s'albira complicat.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaime Duran, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Adri Recort (Charly Ruiz, 67'), David López, Josele, Romo (Olmo, 85') i Patxi (Eric Zárate, 67').

CF Pobla Mafumet: Perales, Gabri, Dani Hernández, Salva, Roger, Adri (Arturo, 89'), Pol Prats (Gestí, 81'), Éric, Pol Ballesteros (Brugui, 69'), Rayco i Riad.

Gol:

0 - 1, Pol Ballesteros, 62'.

Àrbitre:

Brull Acerete. La seva actuació va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Romo i Adri Recort.

Incidències:

El Santfeluenc es va sumar a la campanya ni una menys contra la violència masclista i al descans va llegir un comunicat.

Quadern de notes:

- Què ens està passant? Pena, preocupació, tristor... tot s'acumula en la vivència d'un equip superat per la seva circumstància.

- Els mites cal respectar-los, però arriba un dia que també cal exigir-los.

- Sortosament som a temps. Encara hi ha temps per redreçar una nau que avui, hem d'admetre-ho, navega a la deriva.

- El Pobla Mafumet va exhibir ordre i treball per emportar-se tres punts que no va meréixer.

#primerequipo #lapoblademafumet #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa