gif-18_19.gif

Últimas noticias

Quo vadis... Santfeliuenc?


Fins quan deixarem de tocar fons? El Santfeliuenc acomiada el 2017 de la pitjor manera: amb una nova derrota, la pèrdua de sintonia entre equip i afició i amb l'expressió diàfana d'un equip desdibuixat que malgrat esforçar-se i competir amb honestedat mai no troba premi. I ja portem amb la mateixa cantarella 13 jornades... des del 17 de setembre. L'Ascó, amb comoditat i sense un futbol extraordinari, va superar un Santfeliuenc que va ser millor a la primera part però amb l'avanç dels minuts es va anar reduint fins a la insignificància absoluta. Cal fer taula rasa i esperar una reacció en les 19 finals que haurem de viure a la segona volta. No hi ha res perdut però la situació es molt delicada i obliga a prendre decisions. I decisions ràpides.

SANTFELIUENC FC 0 - FC ASCÓ 3 (SERGI MORENO, 40'; CHEIKH, 70' I PEKE, 83')

ÀRBITRE: ALEJANDRO FERNÁNDEZ PÉREZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 125 ESPECTADORS

TARDA VESPRE FREDA, TEMPERATURA DE 9 GRAUS

Fins quan deixarem de tocar fons? El Santfeliuenc acomiada el 2017 de la pitjor manera: amb una nova derrota, la pèrdua de sintonia entre equip i afició i amb l'expressió diàfana d'un equip desdibuixat que malgrat esforçar-se i competir amb honestedat mai no troba premi. I ja portem amb la mateixa cantarella 13 jornades... des del 17 de setembre. L'Ascó, amb comoditat i sense un futbol extraordinari, va superar un Santfeliuenc que va ser millor a la primera part però amb l'avanç dels minuts es va anar reduint fins a la insignificància absoluta. Cal fer taula rasa i esperar una reacció en les 19 finals que haurem de viure a la segona volta. No hi ha res perdut però la situació es molt delicada i obliga a prendre decisions. I decisions ràpides.

Punt final a l’any 2017 a Les Grases amb una nova derrota per als locals que no guanyen des del 17 de setembre i passen per una de les pitjors ratxes de la seva història contemporània. Els asconencs en van fer prou amb ordre defensiu i eficàcia ofensiva per guanyar amb comoditat i acabar la primera volta en una meritòria segona posició.

El Santfeliuenc va començar amb intensitat i desbordant per les bandes. Els locals volien trencar una dinàmica dolorosa. Tanmateix les moltes arribades a l’àrea no es van traduir en ocasions clares. Només Zárate (12’) en un xut massa previsible, i David Romo (24’) en bona posició però sense encert van alterar la tranquil·litat rutinària de Sergio López. I quan les coses vénen mal dades tot suma a la contra. L’Ascó en un acció aïllada va inaugurar el marcador. Una combinació entre Cheikh i Héctor la va enviar a la xarxa de cullera Sergi Moreno (40’) avançant-se a la defensa.

A la represa el Santfeliuenc va mirar de capgirar el rumb a un destí tràgic. Però mai va tenir opcions reals i tot es va reduir a un esbós de bones intencions. Els visitants, a més, en dos accions col·lectives van furgar en la ferida. Primer al minut 70 quan Cheihk va creuar a la xarxa una bona assistència; i al 83’ quan Peke va culminar una llarga jugada. Encara Guiu va poder fer el quart en un xut franc que es va anar per damunt de la porteria. Efectivitat màxima.

Punt final a una primera volta especialment dolorosa per al Santfeliuenc que encadena 13 jornades sense tastar el dolç sabor de la victòria. I triomf clar i convincent dels de Santi Castillejo que els serveix per acabar la primera volta en segona posició.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Joserra, Juanjo Prior, Romo, Jaime Fuentes (Patxi, 63’), Josele (Adri Recort, 74’), David López i Eric Zárate (Charly Ruiz, 63’).

FC Ascó: Sergio López, Pato, Socias, Josep Ramon, Roger, Artur Gòdia, Sergi Masqué (Jani, 88’), Peke, Héctor (Guiu, 75’), Cheikh (Riki, 85’) i Sergi Moreno.

Gols:

0 – 1, 40’ Sergi Moreno

0 – 2, 70’ Cheikh

0 – 3, 83’ Peke

Àrbitre:

Fernández Pérez, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar als santfeliuencs Juanjo Prior i Charly Ruiz; i al visitant Santi Castillejo.

Quadern de notes:

- De mal en pitjor. El Santfeliuenc competeix i mira de fer les coses bé però els resultats són inapel·lables en la seva contumàcia: 13 partits sense guanyar

- Ens sentim tristos. Els que pensàvem al mes de setembre que viuríem una temporada il·lusionant hem passat a mirar-la com una estrepitosa decepció.

- La desidentificació entre afició i equip és absoluta. Les Grases va mostrar l'entrada més pobra en els cinc anys a Tercera. Per reflexionar-hi.

- Cal prendre mesures per mirar de reaccionar ja. El cap de setmana del 6 al 7 el Santfe jugarà una final a vida o mort contra el Granollers.

- L'Ascó de Santi Castillejo va demostrar el pragmatisme d'un equip que vol fer- se gran a la Tercera 2017-2018: ordre defensiu i eficàcia ofensiva.

#primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201718 #fcascó #prensa

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat