Esplendor blanc-i-blau


Meravellós 2018. El Santfeliuenc viu el seu particular idil·li amb el 2018 i suma ja 13 punts de 15 possibles, amb 4 victòries, 1 empat, 9 gols a favor i només 1 en contra. Estadístiques brillants per a un equip que en un mes ha esvaït tots els fantasmes heretats del 2017 i que ara mira amb optimisme el desenllaç d'una lliga que ha mudat de pell i de color. Un doblet d'Eric Zárate, amb dedicatòria molt sentida, van servir per superar un Vilafranca clarament derrotat pel Santfeliuenc.

SANTFELIUENC FC 2 (ERIC ZÁRATE, 15' I ERIC ZÁRATE, 82') - FC VILAFRANCA 0

ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Meravellós 2018. El Santfeliuenc viu el seu particular idil·li amb el 2018 i suma ja 13 punts de 15 possibles, amb 4 victòries, 1 empat, 9 gols a favor i només 1 en contra. Estadístiques brillants per a un equip que en un mes ha esvaït tots els fantasmes heretats del 2017 i que ara mira amb optimisme el desenllaç d'una lliga que ha mudat de pell i de color. Un doblet d'Eric Zárate, amb dedicatòria molt sentida, van servir per superar un Vilafranca clarament derrotat pel Santfeliuenc.

El Vilafranca va començar més bé, però els blanc-i-blaus van posar les primeres ocasions. Eric Zárate al minut 10 va coquetejar amb el gol en una rematada un pèl creuada a servei amb el pit d'Adri Recort. I al 15’ un córner servit per Jaime Fuentes el va enviar a la xarxa Zárate avançant-se a la defensa. El gol va donar inici a una seqüència de joc travada i un xic desordenada. El Vilafranca va poder empatar al 26’ en una rematada dins l’àrea d’Àlex Pla que va salvar Juanjo Prior ben col·locat. I dos minuts més tard, Víctor Oribe ho va provar des de la llunyania. El Santfeliuenc va saber picar pedra per anul·lar un Vilafranca que en el tram final del primer acte va recórrer al recurs del futbol subterrani amb massa generositat.

Els futbolistes d’Ivan Moreno va començar la segona part disposats a tot. I en dos minuts, primer mitjançat un cop de cap d’Eric Via (46’) i després en una ocasió immillorable d’Aday (47’) podrien haver capgirat el marcador. El Santfe, però, va saber resistir les escomeses ofensives penedesenques. El partit es va endinsar per un territori incert i amb algun gest que va sobrar. El Vilafranca dominava i els santfeliuencs sortien en atac a còpia d’insistents contracops que, sovint, l’assistent va aturar per fores de joc dubtosos que va enfurismar la parròquia local. Amb el partit molt viu, els visitants van fregar l’empat. El Santfe, però, va reblar la feina en una cavalcada sense fi de Nacho Ruiz, que va acabar assistint a Adri Recort i aquest amb l'esquerra va fer la passada de la mort perquè Eric Zárate (82’) afusellés en direcció a la xarxa. Un gol que condensa de manera elegant el moment d'un equip a qui li surt tot. Eufòria local. Un dels favorits a les places de promoció naufragava a Les Grases. El Vilafranca va mirar d’escurçar distàncies però una rematada d’Aday en l’afegit va topar amb el pal. Fins i tot la sort ens somriu en grans tardes de Tercera.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez (Alberto, 66’), Juanjo Prior, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Olmo, Adri Recort (Charly Ruiz, 86’) Jaime Fuentes, Eric Zárate, Maldonado (Romo, 72’) i Jaume Duran.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Guti, Eric Via, Joan Vives, Arnau Gaixas, Àlex Pla, Boira (Ramon Sardá, 74’), David Acedo (Óscar Hernando, 63’), Abel Rita (Dani Medina, 86’), Víctor Oribe i Aday.

Gols:

1 – 0, 15’ Eric Zárate

2 – 0, 82´ Eric Zárate

Àrbitre: García Fuster, actuació molt millorable. Va amonestar els santfeliuencs Ion Vázquez, Maldonado, Jaime Fuentes i Carlos Olmo; i als visitants Eric Via i Víctor Oribe. Quadern de notes: - V de victòria. Aquest equip ha mudat de pell i s'ha convertit en un bloc poderós. On queda l'equip de final del 2017? Sortosament, en l'oblit. - Gran detall del bigolejador Eric Zárate enrecordant-se del company David López. Aixó diu molt d'un cavaller del futbol com Eric Zárate. - Una gran victòria col·lectiva. - El Vilafranca ho va intentar però no va poder superar l'excel·lent entramat defensiu dels d'Andrés González. El pitjor, però, alguns gestos a la graderia. Els futbolistes han d'estar al marge del que passa fora del terreny de joc.

#fcvilafranca #prensa #primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201718 #ÉricZárate