gif-18_19.gif

Últimas noticias

Golejada per al 16 de 18


Golejada per a la petita gran història del Santfeliuenc a Tercera. Els blanc-i-blaus es van afartar de gols davant un rival voluntariós que no va meréixer un càstig tan sever. Pèro els d'Andrés González són l'equip més en forma de la categoria i tot els surt bé fins i tot amb el pilot automàtic. La dupla màgica Josele (doblet)/Zárate (triplet) va piconar la tova defensa maresmenca, i els locals, a més, van veure com dos gols seus eren anul·lats. En definitiva, un Santfe estel·lar que signa el millor inici de la segona volta des que és a categoria nacional. Albert Cuadras va tornar a jugar uns minuts després de 16 mesos d'absència. Una bona notícia per a un futbolista que torna a fer el que més li agrada.

UE VILASSAR MAR (ROGER MATAMALA, 51´) - SANTFELIUENC FC 6 (JOSELE, 17'; JOSELE, 22'; ERIC ZÁRATE, 31'; ERIC ZÁRATE 79'; JAIME FUENTES, 84' I ÉRIC ZÁRATE, 88')

ÀRBITRE: JONATAN MIGUEL TERUEL (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL XEVI RAMON

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Golejada per a la petita gran història del Santfeliuenc a Tercera. Els blanc-i-blaus es van afartar de gols davant un rival voluntariós que no va meréixer un càstig tan sever. Pèro els d'Andrés González són l'equip més en forma de la categoria i tot els surt bé fins i tot amb el pilot automàtic. La dupla màgica Josele (doblet)/Zárate (triplet) va piconar la tova defensa maresmenca, i els locals, a més, van veure com dos gols seus eren anul·lats. En definitiva, un Santfe estel·lar que signa el millor inici de la segona volta des que és a categoria nacional. Albert Cuadras va tornar a jugar uns minuts després de 16 mesos d'absència. Una bona notícia per a un futbolista que torna a fer el que més li agrada.


El Vilassar de Mar, assetjat per una situació a la classificació molt delicada, va començar avisant en accions de cert perill. Fruit d'això al minut 6 Roger Matamala va enviar a la xarxa una pilota dins l'àrea que va iniciar des del seu propi terreny Andrés Borges. L'árbitre va anul·lar el gol per fora de joc el gol davant les protestes de l'afició local. El Santfe es va haver de posar seriós per contrarrestar les escomeses ofensives locals, i al minut 18 en la primera arribada a porteria, Josele, de manera subtil, va empènyer la pilota a la xarxa tot aprofitant una gran assistència de Jaime Fuentes. El Santfe començava la tasca d'elaboració al centre del camp que va acabar per arruïnar les il·lusions locals. Quatre minuts més tard, una acció que es va iniciar a la línia de mitjos, va acabar a les botes de Zárate que va superar un defensor per assistir Josele perquè a plaer només necessités acaronar la pilota per enviar-la en direcció a la xarxa. I la història no quedava aquí. Al minut 31 i a la sortida d'un servei de cantonada, Eric Zárate es va avançar a la defensa per, de cap, tornar a trobar el camí de la xarxa amb una facilitat commovedora. El Vilassar estava tocat i enfonsat. El partit amenaçava de convertir-se en un monòleg golejador blanc-i-blau. Romo, Zárate, Josele van fer i desfer i encara alguna acció podria haver fet més gran l'hemorràgia maresmenca.

El Vilassar de Mar va ensenyar l'orgull en una bona arrencada de segon temps. El blanc-i-vermells amb tot perdut es van abocar amb valentia a l'atac i van trobar premi al minut 51 quan Roger Matalama va recollir en segona acció un rebuig de Toni Casamayor a cop de cap de Javi Sánchez. El gol fer néixer alguns dubtes en un Santfe amb més dificultats per desplegar el seu joc. I sort que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc un gol de Javi Sánchez de cap a llançament de falta. Les imatges de televisió fan pensar que l'ariet maresmenc sí estava en posició il·legal. Per alguns moments els locals van superar un Santfe massa acomodat amb l'avantatge. Però aquest Santfe no perdona. Al minut 79 Adri es va fer amb una pilota a la frontera del mig del camp per avançar amb decisió i dibuixar una passada a Zárate que aquest no va desaprofitar. Ara sí, Roma locuta, causa finita. El Santfe tancava el partit per iniciar el festival de l'epíleg. Amb un rival caigut, el Santfe es va exhibir. Una acció col·lectiva la va signar a la xarxa el mestre Jaime Fuentes amb una rematada magnífica (84'). I en una jugada de tiralínies Eric Zárate (88') va dibuixar la cirereta enviant la pilota a la xarxa des de fora de l'àrea. Un gol d'habilitat i qualitat per gravar una victòria des les que emmarquen una lliga. El Santfe està desbocat. El Santfe ja no mira el retrovisor.


UE Vilassar Mar: Imanol, Pep Mateu, Oumar (David Castellanos, 26'), Andrés Borges, Iván, Dani Prieto (Diego Carrillo, 46'), Eric Jiménez (Soufiane, 46'), Nando, Javi Sánchez, Roger Matamala i Rovira.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto (Cuadras. 84'), Juanjo Prior, Olmo, Jaime Fuentes, Eric Zárate, Josele (Sergi Serés, 79') i Romo (Adri Recort, 67').


Àrbitre:

Miguel Teruel. El seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els maresmencs Pep Mateu, Andrés Borges, Ivan, Dani Prieto, Nando i Manel Moya (entrenador); i al santfeliuenc Toni Casamayor.


Gols:

0 - 1, Josele, 17'

0 - 2, Josele, 22'

0 - 3, Eric Zárate, 31'

1 - 3, Roger Matamala, 51'

1 - 4, Eric Zárate, 79'

1 - 5, Jaime Fuentes, 84'

1 - 6, Eric Zárate, 88'


Quadern de notes:

- Golejada per a la història. A Tercera, sis gols a domicili és una "rara avis".

- La millor notícia: el retorn d'Albert Cuadras després d'una travessa de 16 mesos.

- Eric Zárate un hat-trick amb segell de qualitat.

- Sis partits 2018: 16 punts de 18 possibles, 15 gols a favor i 2 en contra. Estadístiques que impressionen.

- El Vilassar de Mar es va mostrar orgullós i potser no va meréixer un càstig tan sever. Però aquest Santfeliuenc en estat de gràcia arriba vuit vegades a porteria i fa sis gols.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat