El partit més exigent


SANTFELIUENC FC - CERDANYOLA FC ÀRBITRE: YERAY FERMOSELL PÉREZ (DELEGACIÓ BARCELONA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 26 DISSABTE 17 DE FEBRER HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC, sportvideo365.com TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS Partit de morro dur. Santfeliuenc i Cerdanyola es tornen a veure les cares a Les Grases en un petit clàssic de la Tercera de l'últim lustre. Duel d'amics entre els entrenadors més duradors: Andrés González i Toni Carrillo sumen 21 temporades consecutives en una mateixa banqueta. El millor Santfe rep un Cerdanyola que, de mica en mica, ha trobat el camí de la regularitat i que amb 30 punts a la butxaca només es veu amenaçat per la incertesa de dos o més descensos compensats. A seguir sumant... i si pot ser de tres en tres. Les Grases es retroba amb el millor Santfe de Tercera i ho fa amb un partit dels que marquen una temporada, perquè el rival vallesà mai no ha perdut amb els blanc-i-blaus: 3 victòries i 6 empats. Fóra moment perque els futbolistes d'Andrés González trenquessin aquesta ratxa i més a Les Grases i amb el suport de l'afició. Una afició amb moltes ganes de vibrar amb un equip que viu un idil·li amb el bon futbol, les victòries i els gols. Els santfeliuenc no podran disposar del concurs dels lesionats David López, Joserra, Charly Ruiz i Dani Maldonado. És l'hora de l'afició Després de l'espectacular 1 a 6 a Vilassar, dels 16 puntes en sis jornades i de ser el millor equip de la segona volta, els futbolistes blanc-i-blaus mereixen el reconeixement sincer de l'afició. Per això fem una crida per omplir Les Grases. Sumar tres punts contra els vallesans empenyerien els santfeliuencs a la part noble de la classificació, i ratificaria així les il·lusions dipositades a principi de temporada en un projecte competitiu. Una jornada especial també perquè Josele bufa 27 espelmes. El Cerdanyola, el mestre Toni Carrillo té la paraula Un equip consolidat a Tercera, cinc temporades, visita Les Grases amb la credencial de ser un rival a qui mai ha pogut superar el Santfeliuenc. Sis empats i tres victòries fan dels vallesans un dels rivals més aspres en la petita gran història del Santfe en categoria nacional. Toni Carrillo sap el que es porta entre mans i malgrat les notables baixes del passat estiu ha sabut refer una plantilla competitiva i treballada que, mostra, a més a més, una dinàmica positiva de resultats. Els verds no disposaran del sancionat Juli Serrano. Partit de morro dur. Santfeliuenc i Cerdanyola es tornen a veure les cares a Les Grases en un petit clàssic de la Tercera de l'últim lustre. Duel d'amics entre els entrenadors més duradors: Andrés González i Toni Carrillo sumen 21 temporades consecutives en una mateixa banqueta. El millor Santfe rep un Cerdanyola que, de mica en mica, ha trobat el camí de la regularitat i que amb 30 punts a la butxaca només es veu amenaçat per la incertesa de dos o més descensos compensats. A seguir sumant... i si pot ser de tres en tres. Les Grases es retroba amb el millor Santfe de Tercera i ho fa amb un partit dels que marquen una temporada, perquè el rival vallesà mai no ha perdut amb els blanc-i-blaus: 3 victòries i 6 empats. Fóra moment perque els futbolistes d'Andrés González trenquessin aquesta ratxa i més a Les Grases i amb el suport de l'afició. Una afició amb moltes ganes de vibrar amb un equip que viu un idil·li amb el bon futbol, les victòries i els gols. Els santfeliuenc no podran disposar del concurs dels lesionats David López, Joserra, Charly Ruiz i Dani Maldonado. És l'hora de l'afició Després de l'espectacular 1 a 6 a Vilassar, dels 16 puntes en sis jornades i de ser el millor equip de la segona volta, els futbolistes blanc-i-blaus mereixen el reconeixement sincer de l'afició. Per això fem una crida per omplir Les Grases. Sumar tres punts contra els vallesans empenyerien els santfeliuencs a la part noble de la classificació, i ratificaria així les il·lusions dipositades a principi de temporada en un projecte competitiu. Una jornada especial també perquè Josele bufa 27 espelmes. El Cerdanyola, el mestre Toni Carrillo té la paraula Un equip consolidat a Tercera, cinc temporades, visita Les Grases amb la credencial de ser un rival a qui mai ha pogut superar el Santfeliuenc. Sis empats i tres victòries fan dels vallesans un dels rivals més aspres en la petita gran història del Santfe en categoria nacional. Toni Carrillo sap el que es porta entre mans i malgrat les notables baixes del passat estiu ha sabut refer una plantilla competitiva i treballada que, mostra, a més a més, una dinàmica positiva de resultats. Els verds no disposaran del sancionat Juli Serrano.