Missió impossible


Definitivament superar el Cerdanyola a Tercera es convertirà en una cas per a l'anàlisi freudià. Ni tan sols avançant-se al marcador, el Santfeliuenc va poder amb la inèrcia de la història. Dos gols en tres minuts, o més ben dit, dues urpades esfereïdores en tres minuts, van acabar amb la il·lusió de continuar estenent la millor ratxa al 2018. No cal, però, caure en el desànim. El santfeliuenc ha sabut capgirar una situació que al Nadal es tornava inquietant i ara cal seguir remant en bona direcció. La permanència serà questió de setmanes.

SANTFELIUENC FC 1 (ERIC ZÁRATE, 23') - FC CERDANYOLA 2 (DANI MARTÍ, 31' I JONATAN TOLEDO, 34')

ÀRBITRE: YERAY FERMOSELL PÉREZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESRPE AMB CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Definitivament superar el Cerdanyola a Tercera es convertirà en una cas per a l'anàlisi freudià. Ni tan sols avançant-se al marcador, el Santfeliuenc va poder amb la inèrcia de la història. Dos gols en tres minuts, o més ben dit, dues urpades esfereïdores en tres minuts, van acabar amb la il·lusió de continuar estenent la millor ratxa al 2018. No cal, però, caure en el desànim. El santfeliuenc ha sabut capgirar una situació que al Nadal es tornava inquietant i ara cal seguir remant en bona direcció. La permanència serà questió de setmanes.

La il·lusió del Santfeliuenc era més viva que mai. I més quan al minut 23 una magnífica cavalcada de Nacho Ruiz per banda dreta la va culminar el golejador Eric Zárate, que va empènyer a boca de canó la pilota a la xarxa. L’afició començava a somiar fent números i mirant la classificació. Tanmateix el Cerdanyola es va saber refer i portar el partit on més li va convenir. Al minut 31 Dani Martí en un servei de cantonada va guanyar la posició i amb un cop de cap sec i potent va enviar la pilota a gol. I tres minuts més tard, els vallesans completaven la feina. Una passada d’Albert López a la frontal de l’àrea la va segellar Jonatan Toledo amb una gran rematada que va dibuixar una diagonal per superar l’estirada de Toni Casamayor. Tota la pressió passava al Santfe. I la veritat és que el Cerdanyola de Toni Carrillo va demostrar un cop més que sap com guanyar al Santfeliuenc.

A la represa els d’Andrés González es van abocar l’atac però sense acabar de fer-se amb el domini. Els visitants, amb ordre i intel·ligència, van imposar el seu relat. I fins i tot Jonatan Toledo en una gran acció bé podria haver sentenciat en el minut 57. El seu llançament des de 30 metres va acaronar el travesser. La millor ocasió del Santfeliuenc va ser mitjançant una centrada de Jaume Duran que amb tot a favor Eric Zárate no va saber conduir a la xarxa. Els blanc-i-blaus no van poder penetrar per bandes i quan ho van fer la defensa del Ceranyola ha va resoldre sense massa dificultats. Als minuts finals, els vallesans, més frescos de cames, van tenir opcions d’eixamplar la renda amb un parell de contracops que va avortar Toni Casamayor.

Novament el Cerdanyola imposa la seva llei davant el Santfe. Deu enfrontaments a tercera saldats amb quatre victòries i sis empats. En el duel dels dols tècnics més longeus de la categoria, Toni Carrillo torna a vèncer la partida.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto (Cuadras, 83’), Juanjo Prior, Olmo (Adri Recort, 46’), Jaime Fuentes, Eric Zárate, Josele i Romo (Sergi Serés, 65’).

FC Cerdanyola: Del Río, Álex Torres, Alberto, Javi González, Dani Martí, Rubén, Pitu (Roger, 71’), Pau López, Joel (Coke, 83’), Jonatan Toledo i Albert López.

Gols:

1 – 0, 23’ Eric Zárate

1 – 1, 31’ Dani Martí

1 – 2, 34’ Jonatan Toledo

Àrbitre: Fermosell Pérez, la seva actuació va ser discreta. Va amonestar els santfeliuencs Alberto, Juanjo Prior i Nacho Ruiz; i als visitants Albert López, Jonatan Toledo i Rubén. Quadern de notes: - Adeu a la millor ratxa. Ara és quan cal valorar encara més la magnífica reacció de l'equip. - El Santfeliuenc va intentar salvar un partit que els visitants van saber guanyar - Zárate continua el seu idil·li amb el gol. Malauradament donar primer no va servir de res. - El Cerdanyola va fer el seu joc, de contenció intel·ligent i va tornar a superar el Santfe i a Les Grases.

#primerequipo #ÉricZárate #cerdanyolafc #temporada201718 #terceradivisión #grupov #prensa