A tornar pel camí de la victòria en l'estadi més bonic


Partit interessant i escenari magnífic. El Santfeliuenc viatja per cinquena vegada consecutiva Terrassa (sisena si comptem la Copa Catalunya 2016) amb la intenció de puntuar per primer cop. I és que els santfeliuencs no han sumat cap punt a l'Olímpic ni tampoc hi ha marcat. El rival és cinquè, a dos punts del Sant Andreu. Els andreuencs marquen la frontera de la promoció. Per tant als de Cristian García no els serveix cap altre resultat que la victòria.

TERRASSA FC - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA

JORNADA: 27

DIUMENGE 25 FEBRER

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Terrassa Digital, @SantfeliuencFC, @TerrassaFC, sportvidedeo365.com

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 8 GRAUS

Partit interessant i escenari magnífic. El Santfeliuenc viatja per cinquena vegada consecutiva Terrassa (sisena si comptem la Copa Catalunya 2016) amb la intenció de puntuar per primer cop. I és que els santfeliuencs no han sumat cap punt a l'Olímpic ni tampoc hi ha marcat. El rival és cinquè, a dos punts del Sant Andreu. Els andreuencs marquen la frontera de la promoció. Per tant als de Cristian García no els serveix cap altre resultat que la victòria.

A la cinquena, per fi? Això és el que deuen preguntar-se els seguidors santfeliuencs en una de les visites més interessants i de prestigi. En una setmana agitada per bé que aliena al club, els blanc-i-blaus miraran de retrobar-se amb la victòria davant un rival obligat de manera perpètua a l'ascens a Segona B. Andrés González no podrà disposar del concurs del sancionat Alberto ni dels lesionats Joserra i Maldonado.

Acord entre Terrassa i Santfeliuenc

El duel entre egarencs i santfeliuencs servirà perquè els socis del Santfe només hagin de pagar 5 euros gràcies al convenir de col·laboració entre tots dos clubs i que permet els respectius socis assitir als partits a meitat de preu. L'escenari i el rival mereixen una bona resposta de l'afició.

El Terrassa a no perdre comba

El Terrassa que dirigeix Cristian García albira el tram final de la competició amb l'objectiu i gairebé l'obligació de lluitar fins al final per un dels quatre llocs que donen accés al play off d'ascens. Els "colorados" posseeixen una plantilla de bons futbolistes i amb experiència a Segona B, per bé que per a diumenge García no podrà formar amb els lesionats Diasuke, Pastells (fitxatge flamant del mercat hivernal) i l'ex santfeliuenc David Toro.

#previa #terceradivisión #grupov #temporada201718 #terrassafc #primerequipo