Un any més de buit a l'Olímpic


Perduts en l'infinit. El Santfeliuenc de nou no es va trobar en un escenari tan esplèndid com negat. El Santfeliuenc es va poder avançar, però Romo no es va atrevir en el llançament. El Terrassa ver fer gol en la primera arribada clara. I després, sense respostes malgrat jugar més d'una hora amb superioritat. L'egarenc Joan Pallàs fou expulsat al minut 30. Dos minuts més tard, el Terrassa feia el segon gol. D'aquí al final un voler i no poder. L'unic que quedarà per a la història: el gol en posició acrobàtica de Zárate que trencava una sequera sense final.

TERRASSA FC 3 (RAÚL TORRES, 22´, CARLOS MARTÍNEZ, 33' I FRAN PIERA, 82') - SANTFELIUENC FC 1 (ERIC ZÁRATE, 89')

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

ESTADI OLÍMPIC

ASSISTÈNCIA: 550 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA SUAU

Perduts en l'infinit. El Santfeliuenc de nou no es va trobar en un escenari tan esplèndid com negat. El Santfeliuenc es va poder avançar, però Romo no es va atrevir en el llançament. El Terrassa ver fer gol en la primera arribada clara. I després, sense respostes malgrat jugar més d'una hora amb superioritat. L'egarenc Joan Pallàs fou expulsat al minut 30. Dos minuts més tard, el Terrassa feia el segon gol. D'aquí al final un voler i no poder. L'unic que quedarà per a la història: el gol en posició acrobàtica de Zárate que trencava una sequera sense final.

El Santfeliuenc volia acabar amb la inèrcia de la història. I al minut 7 Romo va estar a punt d'avançar el Santfeliuenc però a l'esquerra li va faltar gosadia per provar un xut a porta i no una passada que va avortar la defensa vermella. El Terrassa no va inquietar gaire als primers minuts, i el Santfe se sentia còmode. Però a la primera, barraca. En una acció perfecta per banda esquerra, Carlos Martínez va recollir d'esquenes la pilota i va assitir perquè Raúl Torres afusellés. Els blanc-i-blaus ho van seguir provant buscant la rapidesa per bandas de Jaume Duran i Romo. Precisament David Romo a la mitja hora mva superar la línia de contenció terrassenca i es va anar decidit a porteria abans que Joan Pallás el plaqués. Vermella inapel·lable. Tanmateuix el que es podria haver convertit en un element favorable va acabar reduït al no res. Cristian García va moure la banqueta i va trobar en l'incombustible Amantini la solució que sempre compleix. I per acabar-ho d'dobar, els locals en una jugada d'estratègia van treure pòlvora. Carlos Martínez s'aprofitava d'una passada per armar la cama i trobar el rebot de Rafa Murillo per enviar la pilota a la xarxa. Un déjà vu obstinat. El Santfeliuenc bastant capcot va mirar de fer un gol abans del descans, però Murillo en la més clara i a l'àrea petita va enviar la pilota als núvols.

Després de la represa, possessió del Santfeliuenc sense concretar, però, cap dels arguments entrellaçats. Moltes arribades a la zona de tres quarts local però amb poca substància ofensiva. L'acció més clara al minut 63 en un xutr col·locat de Juanjo Prior que va permetre Ortega fer l'aturada de la tarda. Per més que ho van intentar els blanc-i-blaus el resultat va ser sempre estèril. I el Terrassa atrinxerat en la seva zona de confort encara va fer el tercer en una genialitat de Fran Piera que es va desfer fins i tot de la seva ombra. Era la fi per al Santfeliuenc. Si més no per a l'estadística, Eric Zárate amb el seu gol en posició acrobàtica va servir per posar punt final a una sequera de 538 minuts. Mai el Santfeliuenc havia fet un gol al Terrassa a l'Olímpic a Tercrera.

Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez, Guzmán, Raúl Torres, Guti (Fran Piera, 73'), Yaya Sidibe, Ferreira, Joan Pallás, Carreón (Amantini, 30'), Carlos Martínez (Aléx Fernández, 65') i Nils Puchades.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez (Cuadras, 72'), Nacho Ruiz, Rafa Murillo, Juanjo Prior, Jaime Fuentes, Adri Recort (Iván Hernández, 83'), Romo (Sergi Serés, 69'), Eric Zárate, Josele i Jaume Duran.

Gols:

1 - 0, Raúl Torres, 23'

2 - 0, Carlos Martínez, 32'

3 - 0, Fran Piera, 82'

3 - 1, Eric Zárate, 89'

Àrbitre: Serrat Susi, sense complicacions. Va amonestar els locals Ortega, Álex Fernández i Fran Piera; i als santfeliuencs Jaume Duran i Juanjo Prior. Va expulsar amb targeta vermella directa Joan Pallás.

Quadern de notes:

- Déjà a vu a Terrassa. El Santfe voluntariós no va poder contra un Terrassa ordenat que no va notar l'expulsió.

- El Santfe inicia el terç final de la lliga amb irregularitat consumada.

- Debut del jove Iván Hernández.

- El Terrassa va sumar tres punts per enganxar-se a la pole positiond'aspirants al playoff.

#terrassafc #primerequipo #prensa #temporada201718 #terceradivisión #grupov #ÉricZárate