Gràcies, Alberto!


Derbi sí, però per als santfeliuencs amb un nom molt especial: Alberto Esteban Vega. Si Andrés González complirà el partit 400, el magnífic lateral esquerrà diu adeu a una etapa brillant amb la samarreta blanc-i-blava. Un dècada prodigiosa que avui escriurà un punt i a part. Una icona del millor Santfe de tots els temps que amb dos ascensos i 247 partits a les seves esquenes ha dibuixat una etapa immillorable. Per tots aquests motius, la prèvia del Santfe-Prat només durà un nom: gràcies, Alberto!!!

SANTFELIUENC FC - AE PRAT

ÀRBITRE: SALVADOR MORROS MONGE (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 30

DISSABTE 17 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE:@SantfeliuencFC, sportvideo365.com, El Prat Ràdio, @aeprat1945

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 10 GRAUS.

Derbi sí, però per als santfeliuencs amb un nom molt especial: Alberto Esteban Vega. Si Andrés González complirà el partit 400, el magnífic lateral esquerrà diu adeu a una etapa brillant amb la samarreta blanc-i-blava. Un dècada prodigiosa que avui escriurà un punt i a part. Una icona del millor Santfe de tots els temps que amb dos ascensos i 247 partits a les seves esquenes ha dibuixat una etapa immillorable. Per tots aquests motius, la prèvia del Santfe-Prat només durà un nom: gràcies, Alberto!!!

Alberto, futbolista exemplar

Alberto Esteban Vega (25-01-1988) a'acomiada avui del Santfe. I quan una icona del millor Santfeliuenc de tots els temps penja la samarreta, la resta no importa. Per això serveixi aquesta prèvia del derbi per retre homenatge un futbolista que amb la seva exemplaritat ha estat el millor mirall per a tots. Un esportista que sense haver d'apujar el to de veu ha exercit un lideratge tranquil al vestidor. 9 temporades de blanc-i-blau i 247 partits sumant el d'avui configuren una trajectòria que no admet cap retret, coronada amb dos ascensos (de Preferent a Primera Catalana la temporada 2008-2009; i l'inoblidable de Primera Catalana a Tercera Divisió la temporada 2012-2013).

Passatges de nou anys en blanc-i-blau

Alberto va arribar a Sant Feliu l'estiu de 2008 de la mà d'Andrés González. Després de la formacio a la UE Cornellà i algun tempteig amb el primer equip, va fer l'entrada al futbol amateur amb la Montañesa. I aquell estiu un jove de 20 anys arribava a Sant Feliu acompanyat d'un futbolista també de record dolç, Diego Naranjo. Alberto va despuntar aviat i es va convertir en el propierari de la banda esquerra blanc-i-blava ficant-se a l'afició a la butxaca. Aquell primer any va ser el de l'ascens a Primera Catalana. Dues temporades a Primera Catalana van servir per fer-se un nom al futbol català, amb un breu pas d'un any (2011-2012) per la UE Sants. El retorn va ser triomfal: ascens a Tercera Divisió. El projecte encetat per Andrés González el 2008 veia 5 anys més tard el major dels premis. I Alberto també a Tercera va destacar, esdevenint un dels referents icònics de la generació de l'ascens.

Una trajectòria en dades

Avui és un bon dia per repassar amb xifres* les nou temporades d'Alberto amb el Santfe:

2008 - 2009 Regional Preferent, 28 partits

2009 - 2010 Primera Catalana, 34 partits / 3 gols

2010 - 2011 Primera Catalana, 30 partits

2012- 2013 Primera Catalana, 27 partits

Promoció ascens a Tercera Divisió: 2 partits

2013 - 2014 Tercera Divisió, 29 partits / 1 gol

2014 - 2015 Tercera Divisió, 12 partits / 1 gol

2015 - 2016 Tercera Divisió, 28 partits

2016 - 2017 Tercera Divisió, 32 partits / 1 gols

Copa Catalunya: 1 partit

2017 - 2018 Tercera Divisió, 22 partits / 2 gols

Copa Catalunya: 1 partit

Gràcies, Alberto

Alberto, professional admirable, futbolista exemplar, home gran. Et desitgem el millor en aquesta nova vida que comences. Molta sort!

#AlbertoEsteban #primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201718 #AEPrat #prensa #previa