gif-18_19.gif

Últimas noticias

Un punt molt valuósPuntàs en el derbi més emotiu. Emoció, intensitat i moments de bon futbol resumeixen un derbi marcat pel partit 400 a la banqueta d’Andrés González i pel comiat a una de les icones del Santfeliuenc contemporani, Alberto Esteban. El lateral esquerrà deixa el Santfe després de nou temporades, 247 partits i dos ascensos.

SANTFELIUENC FC 2 (JUANJO PRIOR, 9' I ADRI RECORT, 78´) - AE PRAT 2 (POVES, 33' I CARLOS CANO, 78')

ÀRBITRE: SALVADOR MORROS MONGE (DELEGACIÓ BAIX LLOBREGAT)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL COBERT I ESTONES DE PLUJA; TEMPERATURA DE 10 GRAUSPuntàs en el derbi més emotiu. Emoció, intensitat i moments de bon futbol resumeixen un derbi marcat pel partit 400 a la banqueta d’Andrés González i pel comiat a una de les icones del Santfeliuenc contemporani, Alberto Esteban. El lateral esquerrà deixa el Santfe després de nou temporades, 247 partits i dos ascensos.

El derbi no va poder començar millor per al Santfeliuenc. Eric Zárate al minut 2 va recollir una passada de Romo per endinsar-se a l’àrea i fregar el gol. I cinc minuts més tard, Adri Recort a la balconada de l’àrea va ser clarament travat per Aitor Lario. El veterà Juanjo Prior no va desaprofitar la falta pel engaltar un xut fort i sec que va superar Sergio. El gol va obligar a la reacció els pratencs. Els de Pedro Dólera van agafar el domini, i durant alguns passatges del primer temps van assetjar la porteria de Toni Casamayor, si bé el Santfeliuenc també ho va intentar en algun contracop. En un Eric Zárate va portar de corcoll la defensa però el seu xut en diagonal no va tenir la punteria suficient. Una desena de serveis de cantonada i unes quantes faltes van posar en relleu el domini visitant. No seria, però, fins al minut 33 quan el domini rebria premi. En una falta lateral, Álex Poves es va avançar a la rereguarda local per enviar de cap la pilota a la xarxa. El gol del Prat va calmar el ritme del joc, amb la promesa d’un segon acte mogut.

El Prat necessitava els punts i es jugava bona part de les esperances de seguir mantenint la zona de promoció. I els “potablava” van fer una passa més exercint una forta pressió, per bé que el Santfeliuenc va respondre amb ordre defensiu. Tanmateix l’obstinació pratenca va rebre premi en una acció de fortuna. Fede Bessone en un servei de banda va assistir Carlos Cano (70’) que es va aprofitar d’un bot endiablat de la pilota que va sorprendre la defensa. L’instint golejador del davanter no va perdonar creuant la pilota i fent-la arribar a la xarxa. El gol semblava deixar sentenciada la sort del matx. Però El Santfeliuenc va apel·lar a l’orgull, i la classe de Josele va canviar el destí dels locals. En una bona acció col·lectiva, Josele va aprofitar una passada a l’espai per desbordar la defensa í deixar nl safata de plata la pilota perquè Adri Recort l’acompanyés a la xarxa. De nou el partit entrava en el grau zero. Els visitants a la desesperada van mirar de recuperar els tres punts que ja creien seus, i el Santfe encara va tenir temps per acaronar el tercer en una rematada de Josele que va estar a punt de fer esclatar Les Grases.


Punt valuós per als locals que s`apropen a la permanència i pas enrere dels visitants amb un empat que és un mal negoci.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Alberto, Rafa Murillo, Cuadras, Olmo (Jaime Fuentes, 65’), Ion Vázquez, Juanjo Prior, Eric Zárate (Josele, 73’), Romo i Adri Recort (Iván, 85’).

AE Prat: Sergio, Joel Marín, Aitor Lario, Oriol Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Alberto Padilla, Ñito (Toni Larrosa, 68’), Carlos Cano (Ignacio, 76’), Javi Lara (Pau Senent, 86’) i Poves.


Gols:

1 – 0, 9’ Juanjo Prior.

1 – 1, 33’ Álex Poves.

1 – 2, 70’ Carlos Cano.

2 – 2, 78’ Adri Recort.


Àrbitre:

Morros Monge, la seva actuació va ser discreta. Va amonestar els santfeliuencs Cuadras i Adri Recort; i als visitants Aitor Lario, Carlos Cano, Toni Larrosa i Putxi.Quadern de notes:

- Un derbi saturat de commoció: gràcies, Alberto. I enhorabona Andrés González. Encadenar 400 partits en una mateixa banqueta és una proesa.

- El Santfeliuenc, malgrat el munt de baixes, va competir i fins i tot va rescatar un punt més que meritori.

- 40 punts ens apropen a la permanència. Caldrà, però, ratificar-la en les properes jornades.

- El Prat va aconseguir un punt insuficient. Als potablava els està costant consolidar la zona de play off malgrat comptar-hi amb un equip de qualitat.


Galeria d'imatgesPATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat