Compromís de nivell

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - SANTFELIUENC FC ÀRBITRE: VICENTE ALEXAND MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL) ESTADI MUNICIPAL FEIXA LLARGA HOSPITALET JORNADA: 31 DIUMENGE 25 MARÇ HORA: 12 PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Radio Afición LH, Ràdio Marca Barcelona, SantfeliuencFC, @CELHospitalet TEMPS PREVIST: CEL COBERT AMB PREVISIÓ DE PLUJA, TEMPERATURA DE 12 GRAUS Visita destacada, partit interessant. El Santfeliuenc juga per primera vegada en categoria nacional a l'Estadi Municipal de l'Hospitalet i contra un rival fet i pensat per al retorn a Segona B. El Santfeliuenc mirarà de no renunciar als punts i posar nerviós un Hospitalet que necessita els punts i que encadena dues jornades sense guanyar. Els riberenys han anunciat la renovació de Xavi Molist. Sense res a perdre el Santfeliuenc viatja a la veïna l'Hospitalet amb ganes de posar nerviós un equip obligat a l'ascens a Segona B i que, de moment, no té garantit el play off malgrat la gran qualitat dels seus jugadors. Les moltes baixes que arrosseguen els blanc-i-blaus (Maldonado, David López i la sanció de Charly Ruiz) sumat al comiat d'Alberto fa que la missió de puntuar a la Feixa Llarga sigui encara més difícil, però ningú vol renunciar a oferir una bona imatge en un escenari de luxe abans del partit de Divendres Sant contra el Reus B.. Una visita especial El Santfeliuenc juga per primera vegada en competició oficial contra el representants de la segona ciutat de Catalunya. La comoditat del desplaçament, la vistositat de l'escenari i la importància del rival conviden a que siguin molts els seguidors santfeliuencs que estiguin presents a la Feixa Llarga. L'Hospi necessita els punts per conservar la segona posició L'equip de la franja roja ha presentat el partit de diumenge com una final. La victòria del Sant Andreu ha fet que els hospitalenc saltin momentàniament de la segona posició i se situïn en tercer lloc. Una classificació un xic sorprenent si tenim present la impressionant plantilla de què disposa Xavi Molist. Precisament la directiva riberenya ha volgut donar tranquil·litat amb la renovació aquesta setmana de l'entrenador. El retorn del golejador Pedro Manzi a la convocatòria és la gran novetat