Reacció tardana i insuficient


Peu a terra que això s'acaba! Un Santfeliuenc sense esma es va deixar prendre els punts davant un Reus B que va tallar la seva llarga ratxa negativa. Dos gols d'Ernest Forgas van resoldre. Els blanc-i-blaus es va guardar el millor per al tram final, però la reacció va ser tardana i insuficient. El gol de Maldonado va servir d'esperó però no va ser suficient per capgirar un marcador que semblava resolt. Jaime Fuentes al 94' va fregar l'empat però el porter reusenc es va lluir quan la pilota buscava l'escaire. Caldrà no adormir-se, la permanència és a tocar però el més calent és a l'aigüera.SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 74') - REUS DEPORTIU B 2 (ERNEST FORGAS, 35 I ERNEST FORGAS, 55')

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL SERÉ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Peu a terra que això s'acaba! Un Santfeliuenc sense esma es va deixar prendre els punts davant un Reus B que va tallar la seva llarga ratxa negativa. Dos gols d'Ernest Forgas van resoldre. Els blanc-i-blaus es va guardar el millor per al tram final, però la reacció va ser tardana i insuficient. El gol de Maldonado va servir d'esperó però no va ser suficient per capgirar un marcador que semblava resolt. Jaime Fuentes al 94' va fregar l'empat però el porter reusenc es va lluir quan la pilota buscava l'escaire. Caldrà no adormir-se, la permanència és a tocar però el més calent és a l'aigüera.


El Reus B es va adaptar molt bé a Les Grases i durant el primer temps va dominar. Oribe 9’ podria haver avançat els roig-i-negres si hagués estat més encertat a l’hora d’aprofitar un gran servei d’Ernest Forgas. El Santfeliuenc va aparèixer molt poc, i l’única ocasió remarcable va ser per a Eric Zárate que, a passada de Romo a l’espai, no va saber resoldre davant l’escomesa d’un defensa. Faltava continuïtat. Els reusencs van anar cuinant el gol a foc lent. I al minut 35 en un refús defectuós de Toni Casamayor, Gonzalo Pereira va assistir a l’interior de l’àrea perquè Ernest creués la pilota a la xarxa. Una galleda d'aigua freda que es repeteix massa sovint.


A la segona part els santfeliuencs van voler donar un ritme més alt al seu joc, tanmateix no se’n van sortir. El Reus B, ordenat a la rereguarda i amb la tranquil·litat necessària, va saber aprofitar les opcions. Ernest Forgas al 55’ va fer una doble rematada a l’interior de l’àrea per fer el segon gol. Amb un Santfe amb poca energia el mateix Forgas va acaronar el hat-trick en una acció en què va superar la defensa. La seva rematada franca es va marxar alta. El Reus B va seguir dominant i arribant amb perill als territoris de Toni Casamayor. Marcel amb tot a favor 68’ no va segellar la sentència. Andrés González va donar entrada Charly Ruiz i Dani Maldonado, i els canvis van servir perquè els blanc-i-blaus mudessin de cara. Maldonado al 74’ va aprofitar un servei per batre a Chechu amb decisió. El gol va servir de revulsiu per als blanc-i-blaus que van posar setge l’àrea a còpia de pilotes penjades. La més clara al 94’ en un llançament de falta de Jaime Fuentes que va evitar Chechu amb una gran aturada quan la pilota buscava l’escaire.
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz (Charly Ruiz, 64’), Jaume Duran, Rafa Murillo, Cuadras, Olmo (Jaime Fuentes, 76’), Ion Vázquez, Juanjo Prior, Eric Zárate, Romo (Maldonado, 64’) i Adri Recort.


Reus Deportiu B: Chechu, Márquez, Torre, Gonzalo, Miranda, Modest, Arjona, Sergey (Oriol Ayala, 84’), Ernest Forgas, Marcel (Xavi Fabra, 72’) i Oribe (Guerrero, 80’).


Gols:

0 – 1, Ernest Forgas, 35'

0 – 2, Ernest Forgas, 55'

1 – 2, Dani Maldonado, 74'


Àrbitre:

Albelda Bárcena, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar als locals Nacho Ruiz, Eric Zárate i Jaime Fuentes; i als visitants Modest, Ernest Forgas i Marcel. Quadern de notes: - Només una notable reacció final va posar una mica d'emoció a un partit en què el Santfeliuenc no es va trobar còmode. - El matí de festa i la fredor de Les Grases es van acabar encomanant l'equip. - En les sis jornades que falten cal acabar la lliga bé. Massa irregularitat. Un Santfe capaç del millor i del pitjor. - El Reus B va fer un partit correcte i en el còmput general va ser millor i més efectiu. - Jornada de campió. L'Espanyol B es va proclamar campió de la temporada 2017-2018. Felicitem el filial perico que ara buscarà el retorn a Segona B amb una plantilla que ha dominat amb aclaparadora autoritat.