La victòria més necessària


Dies de derbi i reivindicació solidària amb final feliç. Tres punts que valen una vida. El Santfeliuenc no va fallar i va sumar tres punts molt valuosos. Eric Zárate i un sublim David Romo amb els seus gols van ser els conductors d'una victòria tan i tan necessària que permet els blanc.-i-blaus assegurar-se matemàticament que no acabarà la lliga entre els tres últims. Un derbi retrobat i que va tenir en la solidària campanya de la Milla Monmanyesa el millor exponent del Santfe dels nostres dies. La sisena a Tercera cada dia és més a prop.


SANTFELIUENC FC 2 (ERIC ZÁRATE, 12' i DAVID ROMO, 65') - SANTBOIÀ 1 (CÁRDENAS, 80')ÁRBITRE: ALEJANDRO FERNÁNDEZ PÉREZ (DELEGACIÓ BARCELONA)CAMP MUNICIPAL LES GRASESASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORSTARDA AMB CEL COBERT I TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Dies de derbi i reivindicació solidària amb final feliç. Tres punts que valen una vida. El Santfeliuenc no va fallar i va sumar tres punts molt valuosos. Eric Zárate i un sublim David Romo amb els seus gols van ser els conductors d'una victòria tan i tan necessària que permet els blanc.-i-blaus assegurar-se matemàticament que no acabarà la lliga entre els tres últims. Un derbi retrobat i que va tenir en la solidària campanya de la Milla Monmanyesa el millor exponent del Santfe dels nostres dies. La sisena a Tercera cada dia és més a prop.


El Santfeliuenc sabia que per comprar la tranquil·litat havia de guanyar un derbi clàssic recuperat. I la necessitat es va traduir en domini i intensitat. Al minut 8 Dani Maldonado va recollir una passada a l’espai de Zárate. La seva rematada va sortir massa creuada. I al 10’ un xut potent de Romo va ser respost amb una gran intervenció d’Iván Fuentes. El gol s’ensumava. Al minut 12 Eric Zárate va interceptar una passada defectuosa de Rubi al seu porter per endinsar-se sol a l’àrea, sortejar la sortida de Fuentes i suaument empènyer la pilota a la xarxa. El gol va donar confiança l’equip d’Andrés González que va alleujar la seva pressió. El Santboià va estirar línies però va arribar de manera molt aïllada als dominis de Toni Casamayor. Fins i tot a les acaballes del primer acte, Adri Recort va trobar un bon espai però la seva rematada se’n va anar lluny de l’objectiu.

A la represa, el Santfeliuenc va recular però sense deixar de sentir-se còmode a la contenció. El Santboià va mirar d’imposar el seu futbol directe però les arribades van ser previsibles. Només al minut 59’ Revi en bona posició va fer lluir Toni Casamayor. I el Santfe buscant sorprendre des del mig del camp va fer fortuna. En una acció gestada a la línia de mitjos entre Maldonado i Zárate, David Romo va desfer el fora de joc per plantar-se sol davant Iván Fuentes a qui va batre des de la balconada de l’area a través d’una subtil i elegant vaselina. El Santboià no es va resistir a marxar de buit de Les Grases. Cárdenas va posar el punt d’emoció quan en una jugada a pilota aturada va connectar unarematada molt còmoda. El gol va portar intranquil·litat a la parròquia local, per bé que el Santfeliuenc va saber gestionar amb sang freda la mínima renda. I fins i tot Josele al 88’ em un contracop va fregar el 3-1.


Tres punts balsàmics per al Santfeliuenc que es garanteix matemàticament que no acabarà la lliga entre els tres últims.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz (Charly Ruiz, 88’), Jaume Duran, Rafa Murillo, Cuadras, Jaime Fuentes, Maldonado (Ion Vázquez, 72’), Adri Recort, Josele, Eric Zárate, Romo i Eric Zárate (Olmo, 85’).


FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi (Jose González, 46’), Cárdenas, Gerard Rovira, Castell (Carlos Martínez, 82’), Mario, Bellido, Gabi, Revi, Romano (Juanlu, 46’) i Oriol Molins.Gols:

1 – 0, 12’, Eric Zárate

2 – 0, 65’, Romo

2 – 1, 80’, CárdenasÀrbitre: Alejandro Fernández Pérez, la seva actuació va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Cuadras, Maldonado i Charly Ruiz. Quadern de notes: - Un David Romo sublim va conduir una victòria tan necessària. - La victòria permet la "salvació matemàtica" a manca de conèixer els damnificats de Segona B. - Derbi solidari. La celebració de la 4a Milla Monmanyesa i la sensibilització de la Síndrome de Rett van ser els grans protagonistes del derbi. - El Santboià es va mostrar ordenat i correcte però no va inquietar massa la porteria de Toni malgrat dominar més.