Últimas noticias

Victòria que val més de tres punts


Tres punts per començar a bastir la sisena a Tercera. Adri Recort al minut 52 i trencant la rereguarda castelldefellenca apropa els blanc-i-blaus a una permanència que ja toquem amb els dits després d'una victòria que ha de ser determinant per sortejar la incerta setzena posició. Abans, però, el Santfeliuenc va haver de resistir les escomeses ofensives d'un Castelldefels que va imposar el seu joc a la primera part. Queden nou punts i tres partits, però amb aquests 46 albirem amb convicció que la Tercera tornarà a passar per l'estació de Les Grases.

UE CASTELLDEFELS 0 - SANTFELIUENC FC 1 (ADRI RECORT, 52')

ÀRBITRE: JONATAN MIGUEL TERUEL (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP ELS CANYARS

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Tres punts per començar a bastir la sisena a Tercera. Adri Recort al minut 52 i trencant la rereguarda castelldefellenca apropa els blanc-i-blaus a una permanència que ja toquem amb els dits després d'una victòria que ha de ser determinant per sortejar la incerta setzena posició. Abans, però, el Santfeliuenc va haver de resistir les escomeses ofensives d'un Castelldefels que va imposar el seu joc a la primera part. Queden nou punts i tres partits, però amb aquests 46 albirem amb convicció que la Tercera tornarà a passar per l'estació de Les Grases.

Els inicis no van convidar a l'optimisme. El Castelldefels va arrencar amb domini i intensitat davant un Santfe carregat de dubtes. Al minut 3 Manel Raigón ens va perdonar la vida després de robar-li la cartera una desajustada defensa. La seva rematada ajustada va llepar el pal. De mica en mica els d'Andrés González van equilibrar el joc i el derbi es va convertir en una seqüència d'anades i tornades sense que ningú imposés les seva sobirania. Dani Maldonado es deixava veure en atac i Adri Recort es va atrevir de cap si bé sense conseqüència. Els locals, però, conscients que el setzè lloc estava en joc i que en dependria molt del que passés als Canyars van mirar d'incrementar les arribades a la porteria d'un Toni molt segur que va respondre magistralment a sengles xuts consecutius de Gibert i Sergi Gestí al 24'. Els moments més delicats. El Santfeliuenc va tenir la virtut d'asserenar el matx quan més ho necessitava. El Castelldefels va anar perdent pistonada si bé es va mostrar més vertical que un Santfeliuenc que mai va acabar de sortir de la seva zona de confort al primer acte. Els primers 45 minuts van cloure amb ensurt quan Raigón va enviar a la xarxa una rematada que, sortosament, va ser invalidada per posició antireglamentària.

Una altra cara. El Santfe va tornar del descans amb la voluntat de canviar el rumb. El Castelldefels ensenyava desgast de materials per l'esforç dels 45 minuts, i la forta calor va fer la resta. I al 52' el gol. Romo va interceptar una pilota sense rumb dels locals per habilitar un Adri Recort absolutament lliure de marca que es va plantar sol davant Manu Martín a qui va batre amb decisió de xut creuat. Un gol per guanyar la història. Era l'escenari imaginat. El Castelldefels no va acabar de pair un gol dels que fan mal. El Santfeliuenc al domini al marcador va sumar el domini al mig del camp. El Castelldefels va respondre en accions aïllades i xuts de lluny molt còmodes per un atinat Toni Casamayor. Els blanc-i-blaus volien la sentència però tampoc trobaven el moment malgrat la decisió de Nacho Ruiz de sumar-se a l'atac. Amb tot per decidir el Castelldefels va mirar de rescabalar un punt. Pedro Bilbao va demostrar el seu instint i una jugada seva va estar a punt de morir a la xarxa si no hagués estat per una nova acció de Toni Casamayor que va bloquejar una rematada franca de Gibert. I després de l'ensurt el torn per al Santfe. En una bona acció Eric Zárate va fer una passada a Ion Vázquez que rebentant la pilota va trobar l'oposició de Joan Castillo que jugant-se el físic va salvar la sentència. Els minuts es van anar consumint amb la millor notícia. El Santfeliuenc tornava a superar la prova dels Canyars per sumar tres punts amb aire de permanència propera. El futur es fa amable.

UE Castelldefels: Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Alegre, Kilian (Joan Inés, 77'), Joel Coch (Kevin, 46'), Pedro Bilbao, Bermúdez (Aumatell, 63'), Manel Raigón, Gibert i Sergi Gestí.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Cuadras (Olmo, 79'), Jaime Fuentes, Maldonado, Juanjo Prior (Ion Vázquez, 86'), Josele, Romo (Eric Zárate, 69') i Adri Recort.

Gol: 0 - 1, Adri Recort, 52' Àrbitre:

Senyor Miguel Teruel. Arbitratge correcte. Tots dos equips li ho van posar fàcil. Va amonestar els locals Kilian, Juanito i Joan Inés. I al santfeliuenc Rafa Murillo.

Quadern de notes:

- Tres punts molt valuosos que han de servir per gairebé començar a pensar en la sisena a Tercera. Però abans cal reblar la temporada amb un final sever: Pobla, Espanyol B i Ascó.

- Adri Recort es doctora a Tercera. Gran temporada d'un jove talentós que s'estrenava a Tercera.

- Toni Casamayor va tornar a ser una assegurança de vida.

- El Castelldefels amb la derrota ocupa una setzena posició encara incerta... però menys.

#AdriàRecort #uecastelldefels #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa #primerequipo

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat