A rematar la feina


CF POBLA MAFUMET - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL POBLA DE MAFUMET

DIUMENGE 29 ABRIL

JORNADA: 36

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM, online, @SantfeliuencFC, @CFPoblaMafumet

TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

L'oportunitat de deixar enllestida la temporada. El Santfeliuenc viatja al camp de Tarragona amb la il·lusió de sumar la tercera victòria consecutiva que significaria ara sí la permanència matemàtica sense haver de mirar de reüll a la Segona B. El rival no ho posarà gens fàcil. Els tarragonins van aprofitar l'ensopegada del Terrassa i amb la seva victòria davant el Santboià van assaltar el quart lloc. Ho podreu seguir tot a través de Ràdio Sant Feliu.

Ple d'il·lusió. Així viatja el Santfeliuenc a terres tarragonis. El sis de sis en els derbis ha tornat el somriure un equip que ha trobat en la irregularitat una zona de confort. No obstant l'escenari i el rival no semblen els més propicis en una jornada en què una victòria blanc-i-blava combinada amb la derrota del Castelldefels permetria complir de manera matemàtica l'objectiu de la permanència. Andrés González confia en la resposta dels seus futbolistes per tancar una temporada que ha tingut una mica de tot i que ara només cal rematar amb tres punts més per dir que la sisena a Tercera ja és aquí.

Ràdio Sant Feliu en directe

L'emissora municipal no faltarà a la cita i us tornarà a portar els detalls de tot el que passi al feu tarragoní. Ja sigui a trevés del 105.3 FM o online aquí no perdeu el fil de l'ona més blanc-i-blava.

CF Pobla Mafumet, sorpresa agradable

No comptava entre els primers candidats al play off però cal reconèixer que el projecte encetat pel santfeliuenc Rodri i continuat per l'andalús Juanma Pavón ha donat resultats i a manca de tres jornades té a l'abast el somni de la promoció que permeti el filial grana tornar a Segona B. Un equip jove i amb talent que ha portat una trajectòria ascendent que el permet jugar-se la carta de la promoció en tres finals i en un frec a frec amb Terrassa i Ascó.

#temporada201718