El partidàs per acabar la temporada a Les Grases


SANTFELIUENC FC - RCD ESPANYOL B

ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 38

DIUMENGE 6 MAIG

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Marca Barceloa, sportvideos365.com, @SantfeliuencFC, @RCDEspanyolFF

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 22 GRAUS

De traca i mocador. El Santfeliuenc clourà la temporada 2017-2018 a Les Grases amb un partit d'excepció. El filial perico visita Les Grases després de proclamar-se campió de manera aclaparadora i tenir tots els números per tornar a Segona B. El Santfeliuenc buscarà els tres punts per segellar, ara sí de manera matemàtica, la permanència. Un comiat magnífic perquè Les Grases s'ompli a vessar. No hi podia haver millor comiat.

Tot preparat a Les Grases per viure un dels plats forts de la temporada a Tercera Divisió. El filial espanyolista visita per primera vegada Les Grases a Tercera Divisió i ho ha en un partit que el servirà de preparació per al playoff d'ascens i després d'haver desmostrat una superioritat absoluta al llarg de la competició. El Santfeliuenc vol acomiadar-se per la porta gran i sobretot fer-ho amb tres punts que garantirien la permanència sense haver de mirar el resultat del Castelldefels ni res de la Segona Divisió B. Andrés González no ha hagut de treballar gaire per motivar uns futbolistes que tindran una oportunitat de reivindicar-se. Una jornada que ha de ser molt festiva i molt concorreguda.

El Santfeliuenc diu adeu a una lliga irregular

L'últim partit oficial a Les Grases de la temporada 2017-2018 arriba després de viure una lliga molt irregular. Els blanc-i-blaus han estat capaços del millor i del pitjor en una mena de muntanya russa de sensacions. Amb la permanència a tocar, però encara no matemàtica per allò dels sempiterns descensos no compensats, la directiva ha fet una crida a tota la ciutat perquè Les Grases s'ompli de gom a gom. El futbol base està mobilitzat i la importància dels punts i del rival conviden a pensar que el feu santfeliuenc respirarà un gran ambient en la baixada al teló de la cinquena a Tercera.

RDC Espanyol B, campió per aclamació

Indicutible campió. l'Espanyol B ha batut registres i diferències en una lliga que va dominar de llarg i de la qual era virtual campió al mes de febrer. Certament al tram final el combinat perico ha baixat una mica el rendiment i han vingut les dues primeres derrotes. No obstant, una circumstància normal en un equip que ja només pensa en la promoció d'ascens i amb un objectiu clar: assolir l'ascens per la via directa i en l'eliminatòria de campions. Un equip farcit de talent i format per futbolistes que busquen com a sortida natural el futbol professional. Les Grases assistirà aquest diumenge a un gran espectacle.

#primerequipo #rcde #previa #terceradivisión #grupov #temporada201718