PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfeliuenc inicia la temporada oficial contra el Cornellà i fa una crida per omplir Les Grases

27 Jul 2018

 

La primera prova de debò. El Santfeliuenc rep al millor equip de la comarca -acaba de jugar la promoció d'ascens a Segona B- en la ronda inaugural de la Copa Catalunya absoluta. Els cornellanencs juguen també el primer partit oficial des de la promoció d'ascens a la Lliga 1,2,3 que els va enfrontar l'Sporting de Gijón B. Per a l'afició santfeliuenca un doble motiu per acudir a Les Grases: veure les cares noves i les cares ja conegudes, i viure el gran derbi comarcal amb la il·lusió de passar per primera vegada a la segona ronda de la copa Catalunya. El guanyador s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria egarenca entre el San Cristóbal i el Terrassa.

 

SANTFELIUENC FC - UE CORNELLÀ

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

PRIMERA ELIMINATÒRIA DE LA COPA CATALUNYA

DISSABTE 28 DE JULIOL

20 HORES

ENTRADA GRATUÏTA

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, sportvideos365.com, @ue_cornella

TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 28 GRAUS

 


La primera prova de debò. El Santfeliuenc rep al millor equip de la comarca -acaba de jugar la promoció d'ascens a Segona B- en la ronda inaugural de la Copa Catalunya absoluta. Els cornellanencs juguen també el primer partit oficial des de la promoció d'ascens a la Lliga 1,2,3 que els va enfrontar l'Sporting de Gijón B. Per a l'afició santfeliuenca un doble motiu per acudir a Les Grases: veure les cares noves i les cares ja conegudes, i viure el gran derbi comarcal amb la il·lusió de passar per primera vegada a la segona ronda de la copa Catalunya. El guanyador s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria egarenca entre el San Cristóbal i el Terrassa.

Crida a l'afició i entrada gratuïta

La directiva del Santfeliuenc ha volgut obrir les portes de Les Grases a tota la ciutat i per això l'entrada serà de franc per a tothom. El president ha manifestat que ha de servir perquè la ciutat respongui des del primer moment i es posi la samarreta blanc-i-blava en una temporada plena de reptes. 


Primer amistós amb derrota

El Santfeliuenc va sumar els primers minuts de la pretemporada al camp de l'Energia i contra un equip, el Sants, que va aconseguir l'ascens administratiu a Tercera. El Santfeliuenc va imposar la seva superioritat a la primera part. El debutant Joel Paredes va avançar els santfeliuencs als minuts 26. A la represa, els verd-i-blancs va aprofitar el seu major rodatge, porta deu dies de pretemporada, per vèncer el Santfe per 3 a 1. Més enllà del resultat, purament anecdòtic, els blanc-i-blaus van complir l'objectiu proposat i les moltes cares noves es van estrenar amb una samarreta que hauran de defensar en una lliga molt exigent.

Please reload