gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc inicia la temporada oficial contra el Cornellà i fa una crida per omplir Les Grases


La primera prova de debò. El Santfeliuenc rep al millor equip de la comarca -acaba de jugar la promoció d'ascens a Segona B- en la ronda inaugural de la Copa Catalunya absoluta. Els cornellanencs juguen també el primer partit oficial des de la promoció d'ascens a la Lliga 1,2,3 que els va enfrontar l'Sporting de Gijón B. Per a l'afició santfeliuenca un doble motiu per acudir a Les Grases: veure les cares noves i les cares ja conegudes, i viure el gran derbi comarcal amb la il·lusió de passar per primera vegada a la segona ronda de la copa Catalunya. El guanyador s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria egarenca entre el San Cristóbal i el Terrassa.


SANTFELIUENC FC - UE CORNELLÀ

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

PRIMERA ELIMINATÒRIA DE LA COPA CATALUNYA

DISSABTE 28 DE JULIOL

20 HORES

ENTRADA GRATUÏTA

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, sportvideos365.com, @ue_cornella

TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 28 GRAUS


La primera prova de debò. El Santfeliuenc rep al millor equip de la comarca -acaba de jugar la promoció d'ascens a Segona B- en la ronda inaugural de la Copa Catalunya absoluta. Els cornellanencs juguen també el primer partit oficial des de la promoció d'ascens a la Lliga 1,2,3 que els va enfrontar l'Sporting de Gijón B. Per a l'afició santfeliuenca un doble motiu per acudir a Les Grases: veure les cares noves i les cares ja conegudes, i viure el gran derbi comarcal amb la il·lusió de passar per primera vegada a la segona ronda de la copa Catalunya. El guanyador s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria egarenca entre el San Cristóbal i el Terrassa. Crida a l'afició i entrada gratuïta

La directiva del Santfeliuenc ha volgut obrir les portes de Les Grases a tota la ciutat i per això l'entrada serà de franc per a tothom. El president ha manifestat que ha de servir perquè la ciutat respongui des del primer moment i es posi la samarreta blanc-i-blava en una temporada plena de reptes.

Primer amistós amb derrota

El Santfeliuenc va sumar els primers minuts de la pretemporada al camp de l'Energia i contra un equip, el Sants, que va aconseguir l'ascens administratiu a Tercera. El Santfeliuenc va imposar la seva superioritat a la primera part. El debutant Joel Paredes va avançar els santfeliuencs als minuts 26. A la represa, els verd-i-blancs va aprofitar el seu major rodatge, porta deu dies de pretemporada, per vèncer el Santfe per 3 a 1. Més enllà del resultat, purament anecdòtic, els blanc-i-blaus van complir l'objectiu proposat i les moltes cares noves es van estrenar amb una samarreta que hauran de defensar en una lliga molt exigent.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat