Andreu Subies deixa la presidència de la Federació Catalana de Futbol


Andreu Subies va anunciar el seu adeu a la presidència de la Federació Catalana de Futbol després de set anys de mandat. Subies va fer-se càrrec de l'organisme futbolístic català el març de 2011, i durant aquest període la Federació ha modernitzat les seves estructures. El ja ex president deixa com a principal llegat un futur tranquil amb molts projectes oberts, i enceta una etapa a la Federació Espanyola com a vicepresident. Un president proper al Santfeliuenc Andreu Subies ha estat un president molt proper en la vida del Santfe. Des que era president del Benavent, l'equip lleidatà que va pujar a Tercera Divisió des de l'antiga Regional Preferent on també va jugar el Santfeliuenc, va travar una bona relació amb la directiva blanc-i-blava. La presidència de Subies, a més, ha coincidit amb la millor etapa del degà santfeliuenc amb l'ascens a categoria nacional, i al llarg d'aquests anys hi ha elogiat la trajectòria i l'entusiasme dels blanc-i-blaus per afrontar tots els reptes. Ara, Subies iniciarà un nou projecte a la directiva de la Real Federación Española de Fútbol. Agraïment del Santfeliuenc La directiva que presideix Albert Prieto ha fet una nota pública agraint la dedicació de Subies al capdavant de la Federació Catalana, a la vegada que recorda la simpatia, calidesa i proximinat que l'ex president ha manifestat al Santfeliuenc i que s'ha traduït en una presència activa en molts dels actes organitzats pel club. Així mateix el desitja molta sort i molts èxits en la nova tasca com a vicepresident de la Federació Espanyola, i saluda l'arribada a la presidència a Joan Soteras, a qui desitja el millor.

Alberto Prieto al costat d'Andreu Subies en l'últim acte del ja ex president. Font imatge: Real Federación Española de Futbol