Bona feina, poca recompensa


Una genialitat de Pitu va engegar a dida una bona actuació del Santfeliuenc. La millor esquerra de Tercera va resoldre mitjançant xut des de la distància que va buscar l'escaire. El Santfeliuenc es va mostrar treballador, honest i va fer moltes coses bé per puntuar de manera clara, però davant un rival poderós els petits detalls marquen. Els locals ho van saber fer i el Santfeliuenc se'n va anar en orris.


UE LLAGOSTERA 1 (PITU COMADEVALL, 37' ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DLEGACIÓ BARCELONA)

CAMP D'ESPORTS DE LLAGOSTERA

ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Una genialitat de Pitu va engegar a dida una bona actuació del Santfeliuenc. La millor esquerra de Tercera va resoldre mitjançant xut des de la distància que va buscar l'escaire. El Santfeliuenc es va mostrar treballador, honest i va fer moltes coses bé per puntuar de manera clara, però davant un rival poderós els petits detalls marquen. Els locals ho van saber fer i el Santfeliuenc se'n va anar en orris.


Els santfeliuenc va aterrar bé al Municipal de Llagostera en la seva estrena. Només un xup potent de Gil Muntades que va fregar el travesser als primers segons va alterar la tarda inicial de Toni. Els blanc-i-blaus van ajuntar línies, van mantenir un alt nivell de concentració i els locals només van poder recórrer a l'imprevisible Pitu per desatascar el joc del seu equip. Al minut 7 Dani Maldonado molt partipitatiu ho va provar en un xut que va aturar Marcos. Al minut 32 Gerard Rovira amb el cap va ensumar el gol. Tanmateix quan més convençut estava el Santfe es va produir la jugada que tatuaria a foc el destí del primer matx blanc-i-blau a Llagostera. Una acció de combinació en atac del blaus-i-granes la va resoldre Pitu Comadevall inventant-se un xut impensable que va avortar qualsevol capacitat de resposta en Toni. Un golàs de traca i mocador de la millor i més avetullada cama esquerra de la categoria. El gol va ser difícil de pair. Els d'Andrés González van notar els dubtes i van passar de dominar amb certa tranquil·litat a estar sota control gironí. Al minut 42 Moussa va guanyar l'esquena de Michael Owono. El seu mà a mà, però, el va guanyar Toni. Dos minuts més tard, de nou una ocasió molt clara a peus de Sascha que torrnar a salvar el de sempre. Calia guanyar el descans.

A la represa el Santfeliuenc va sortir amb moltes ganes però les ganes sovint es van traduir en precipitació. El Llagostera amb tot de cara va anar deixant minuts i minuts. Els d'Oriol Alsina van concentrar-se en jugades d'estràtègia. Moussa el va tenir en un cop de cap que va dibuixar una trajectòria en diagonal. Amb tot perdut el Santfe ho va tornar a intentar. David Romo amb un gran xut va obligar lluir-se Marcos. El temps agonitzava, No hi havia temps per res més. Fins i tot Toni Casamayor es va sumar a l'atac per rematar l'última centrada. Tanmateix el temps estava a la reserva. Final i satisfacció prudent malgrat la derrota. S'havia tornat a posar en relleu la capacitat per competir d'un Santfeliuenc que mirarà de trencar el caseller de victòries davant el reforçadíssim Granollers (dimarts 11 a les 19) que ha començat amb dutbtes.


UE LLagostera: Marcos, Aimar, Lucas Viale, Bigas, Pol Gómez, Pitu, Yeray (Toni Cunill, 70') Moussa, Sascha, Erik (Marc Medina, 59') i Gil Muntadas (Crespo, 81').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin (Romo, 74'), Maldonado, Sani Bello (Joel, 70'), Josele i Adri Recort (Romo, 46').


Gols: 1 - 0, Pitu Comadevall, 37' Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Va amonestar els locals Erik i Pol Gómez; i als santfeliuencs Juanjo Prior, Adri Recort i Maldonado. Quadern de notes:

- Un bon i laboriós Santfeliuenc va comparèixer a Llagostera. Només la falta de convenciment en atac va llastar opcions.

- Gran partit del Sant Toni. Dos mans a mans espectaculars.

- El Santfeliuenc no va puntuar pels petits detalls que defineixen quan jugues amb un dels favorits.

- El Llagostera en van tenir prou amb un gran gol de Pitu. La reacció del Santfe: poderosa en convenciment però inofensiva en atac.


Galeria d'imatges