gif-18_19.gif

Últimas noticias

Diada de revàlida


Diada i futbol. La Federació Catalana ha aprofitat la festivitat per celebrar la cinquena jornada en aquesta lliga a 40 partits i 42 jornades. El Santfeliuenc rep la visita d'un reforçadíssim Granollers que ha muntat una plantilla de luxe. Els blanc-i-blaus amb de demostrar que la bona imatge contra els dos grans de la categoria ha de tenir una continuïtat en forma de tres punts.

SANTFELIUENC FC ..... EC GRANOLLERS

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 5

DIMARTS 11 SETEMBRE

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @ecgranollers, Footters (streaming 2,99 euros), sportvideos365.com

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

Diada i futbol. La Federació Catalana ha aprofitat la festivitat per celebrar la cinquena jornada en aquesta lliga a 40 partits i 42 jornades. El Santfeliuenc rep la visita d'un reforçadíssim Granollers que ha muntat una plantilla de luxe. Els blanc-i-blaus amb de demostrar que la bona imatge contra els dos grans de la categoria ha de tenir una continuïtat en forma de tres punts.

La Tercera torna a Les Grases un 11 de setembre. Els d'Andrés González volen segellar per fi la primera victòria de la temporada i demostrar així que les bones sensacions de les tres jornades inaugurals han de tenir continuïtat contra un rival tan reforçat com el Granollers. L'entrenador santfeliuenc no podrà disposar del lesionat Joserra.

Les Grases i el factor afició

El Santfeliuenc demana el suport de l'afició i per això ha fet una crida per omplir Les Grases en un dia especialment festiu. La visita d'un revonat Granollers ha de ser un al·licient més que apetitós per gaudir de l'emoció de Tercera.

EC Granollers, nou rumb amb ambició

Plantilla senzillament espectacular la que ha format el Granollers en la seva quarta temporada consecutiva a la categoria. Els nous rectors del club han volgut donar un aire nou i han apostat per un bloc renovat dirigit per Jose Solivelles i on sobresurten futbolistes de contrastada trajectòria a Tercera: Sergi Pastells, Raúl Torres, Xavi Civil, Joan Inés, Pau Darbra, Oriol Molins, Martí Soler... el bo i millor de Tercera a qui se li ha afegit Joel Cañaveras, que arriba cedit pel Badalona. Un gran poder que aquesta temporada hauria de bescanviar el patiment per la il·lusió tot i que els inicis han estat irregulars.

#previa #terceradivisión #grupov #primerequipo #temporada201819 #PORTADA #ecgranollers

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat