El Granollers assalta Les Grases


Derrota de les que fan mal però de les que toca refer-se amb més rapidesa encara. Un Santfeliuenc correcte no va poder amb un Granollers complidor que va empatar de regal i que va fer el segon en una gran acció de Xavi Civil. A les acaballes el Santfeliuenc va encerclar els visitants a l'àrea però el setge no es va traduir en cap alegria. Malgrat la derrota la nombrosa afició va premiar l'esforç. Cal tenir paciència, paciència, paciència. L'equip està competint bé i els resultats acabaran per arribar.


SANTFELIUENC FC 1 (POL REÑÉ, 24') ..... EC GRANOLLERS 2 (ORIOL MOLINS 38' I XAVI CIVIL, 70')

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Derrota de les que fan mal però de les que toca refer-se amb més rapidesa encara. Un Santfeliuenc correcte no va poder amb un Granollers complidor que va empatar de regal i que va fer el segon en una gran acció de Xavi Civil. A les acaballes el Santfeliuenc va encerclar els visitants a l'àrea però el setge no es va traduir en cap alegria. Malgrat la derrota la nombrosa afició va premiar l'esforç. Cal tenir paciència, paciència, paciència. L'equip està competint bé i els resultats acabaran per arribar.


El Granollers va guanyar per primera vegada al Santfeliuenc a Les Grases a tercera divisió. Els vallesans van fer un bon partit en trams centrals i un gran gol de Xavi Civil al 70’va decidir.

Els primers minuts van ser de domini visitant però sense inquietar massa la porteria de Toni. Tanmateix va ser el Santfeliuenc el que va inaugurar el marcador quan Pol Reñé al 24’en un cop de cap ajustat al pal dret va superar l’estirada d’Álvaro. El gol va fer mal un Granollers que durant 15 minuts no va trobar el seu lloc. Però una mala comunicació entre Toni i la defensa va donar vida als visitants. Oriol Molins va aprofitar el regal per empatat al minut 38.

A la represa el Granollers va sortir amb les idees clares i va dominar amb suficiència. Pau Darbra i Martí Soler van coquetejar amb el gol. Però seria Xavi Civil al 70’ qui va clavar l’espasa a la defensa santfeliuenca. L’ariet en una jugada personal es va inventar des del vèrtex de l’àrea gran un xut col·locat que va superar Toni. Un killerdel gol que marca distància. Galleda d’aigua freda per a la nombrosa afició del Santfe que va respondre a la crida de l’equip. Els locals van mirar d’esmenar el marcador i van aconseguir encerclar a l’àrea el Granollers. Tanmateix el setge no es va traduir en gol. Dues rematades, de David López i de Juanjo Prior, van fregar les taules. Al final, però, l’alegria va ser vallesana.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Juanjo Prior, Gerard Rovira, Kevin Sánchez (Adri García, 59’), Pol Reñé, David López, Sani Bello (Josele, 46’), Romo i Ferran Roca (Maldonado, 69’).

EC Granollers: Álvaro, Guillem, Eric Pujol, Joel Cañaveras, Sergi Pastells (Capa, 81’), Oriol Molins, Kilian, Martí Soler (Xavi Civil, 63’), Riki, Pau Darbra (Raúl Torres, 73’) i Joan Inés.


Gols:

1 – 0, 24’ Pol Reñé

1 – 1, 38’ Oriol Molins

1 – 2, 70’ Xavi civil


Àrbitre:


Montoro Ferreiro. la seva actuació va ser acceptable. Va amonestar als santfeliuencs Jaume Duran, David López, Ferran Roca, Maldonado i Juanjo Prior; i als visitants Martí Soler, Pau Darbra i Oriol Molins.
Quadern de notes:


- Amb el gol de Pol Reñé el Santfeliuenc va saber controlar al rival. Malauradament l'errada en el gol de l'empat va passar factura.


- Éric Ruiz va tornar a vestir la samarreta blanc-i-blava. Un gran fitxatge.


- Marge de millora i creixement amb dosi de paciència. Així és com cal anar admistrant la primera part de la lliga.


- El Granollers, molt renovat i encara més reforçat, va demostrar ofici i a estones determinació per emportar-se els tres punts.