Punts necessaris


Toca sumar. Després de la bona imatge de les tres primeres jornades, la derrota a Les Grases davant el Granollers ens va dibuixar una ganyota a la cara. Tanmateix cal reaccionar i demostrar que aquest Santfeliuenc està disposat a donar moltes alegries una afició que respon cada jornada. El rival, la Fundació Esportiva Grama, després d'un inici amb dubtes comença a reaccionar complir el paper d'alternativa a ocupar la zona alta. Un projecte presidit per Antonio Morales que encadena quatre ascensos.

FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA ..... SANTFELIUENC FUTBOL CLUB

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ TORTOSA)

ESTADI MUNICIPAL CAN PEIXAUET

JORNADA: 5

DIUMENGE 16 SETEMBRE

HORA: 11.45

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @FundacioGrama, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, sportvideos365.com

TEMPS PREVIST: CEL AMB CLARS I NÚVOLS

Toca sumar. Després de la bona imatge de les tres primeres jornades, la derrota a Les Grases davant el Granollers ens va dibuixar una ganyota a la cara. Tanmateix cal reaccionar i demostrar que aquest Santfeliuenc està disposat a donar moltes alegries una afició que respon cada jornada. El rival, la Fundació Esportiva Grama, després d'un inici amb dubtes comença a reaccionar complir el paper d'alternativa a ocupar la zona alta. Un projecte presidit per Antonio Morales que encadena quatre ascensos.

No s'hi val a badar. El Santfeliuenc ha de fer un cop d'autoritat i sumar, i si és possible de tres en tres, en el retorn al Municipal de Can Peixauet, un escenari que els blanc-i-blaus no trepitgen des del 2014. La derrota de dimarts va trencar les bones sensacions adquirides amb justícia durant les primeres tres jornades. Tanmateix toca remar per sumar. I el Santfeliuenc ha d'ensenyar caràcter. Andrés González no podrà disposar dels lesionats Joserra i Nachor Ruiz.

Ràdio Sant Feliu i Footters en directe

Una setmana més els que no pugueu acompanyar el Santfe haureu de sincronitzar ràdio i Internet per seguir en directe el partit del Santfe.

La Fundació Esportiva Grama, d'ascens en ascens

El nou projecte que presideix Antonio Morales a Santa Coloma encadena quatre ascensos. De Quarta Catalana a Tercera en un sospir demostra que la nova entitat futbolística vol repetir els èxits de la Unión Deportiva Atlética Gramanet. La renovació de la base de l'ascens, fitxatges amb bon currículum Javi Chica, Rubén Canelada, Pluvins, Joel Marín o Fran Piera fan dels colomencs una alternativa prou sòlida. L'estudiós Toni Díaz Losquino dirigeix la nau blava que ha retonat la il·lusió pel futbol a la riba del Besos.

#previa #terceradivisión #grupov #primerequipo #temporada201819 #PORTADA #FEGramanet