gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfe perdona


El Santfeliuenc va malbaratar una ocasió immillorable per estampar els 8 punts a la classificació. I és que els blanc-i-blaus van desaprofitar fins a quatre ocasions de gol molt clares al primer acte. A la represa el Santfe ja no va ser el mateix i es va anar apagant enmig una tarda de calor rigorós. Només a les acaballes Kevin Sánchez i Ferran Roca van poder decantar la balança. l'Ascó, molt delmat per les absències, va saber resistir i al segon temps es va defensar amb ordre per aconseguir un punt tan valuós com amarg per al Santfeliuenc.

SANTFELIUENC FC 0 ..... FC ASCÓ 0

ÀRBITRE: RAFAEL RODRÍGUEZ DÍAZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA DE CALOR ASFIXIANT, 30 GRAUS

El Santfeliuenc va malbaratar una ocasió immillorable per estampar els 8 punts a la classificació. I és que els blanc-i-blaus van desaprofitar fins a quatre ocasions de gol molt clares al primer acte. A la represa el Santfe ja no va ser el mateix i es va anar apagant enmig una tarda de calor rigorós. Només a les acaballes Kevin Sánchez i Ferran Roca van poder decantar la balança. l'Ascó, molt delmat per les absències, va saber resistir i al segon temps es va defensar amb ordre per aconseguir un punt tan valuós com amarg per al Santfeliuenc.

El Santfeliuenc buscava els tres punts i als primers 45 minuts va ser el clar dominador. Quatre ocasions molt clares van acompassar les temptatives ofensives blanc-i-blaves. Al minut 15 Sani Bello es va construir una acció de gol però la seva rematada va ser defectuosa. A la mitja hora una falta executada magistralment per David Romo va enspopegar amb el travesser. Al 39' un cop de cap de David López va fer volar Sergio López. I al 44' una d'immillorable per a Sani Bello. El porter ebrenc, però, va endevinar la intenció en un mà a mà que semblava inapel·lable.

A la represa els visitants es van animar i fins i tot es van apropar amb un cert perill als dominis de Toni Casamayor. El porter local va haver de demostrar la seva classe en un parell d’accions, especialment una en un xut col·locat de Peke al 52’. El Santfeliuenc desgastat per la intensa calor va mirar de trobar la rapidesa de Jonatan Collado i Joel Paredes. Però l’Ascó va respondre amb ordre. Només a les acaballes el Santfeliuenc va tornar a posar setge l’àrea visitant. Tanmateix ni Kevin Sánchez ni Ferran Roca van trobar porteria en les seves rematades.

Punt amarg per als blanc-i-blaus i punt satisfactori per a un Ascó que va saber resistir les escomeses locals al primer acte i que al segon fins i tot va fer-se en alguns moments amb el control del joc.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López, Sani Bello (Joel Paredes, 76’), Romo (Ferran Roca, 83’) i Maldonado (Collado, 65’).

FC Ascó: Sergio López, Dani Argilaga (Iñaki, 93’), Artur Gòdia, Enric Bernat, Toldrà (Pato, 72’), Peke, Xavi Jaime (Jani, 83’), Joan Domingo, Riki, Víctor Miranda i Sergi Masqué.

Àrbitre:

Rodríguez Díaz, va amonestar al santfeliuenc Maldonado; i als visitants Dani Argilaga, Víctor Miranda i Pato.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va perdonar massa. No es pot fallar tant i amb ocasions tan clares si es vol sumar de tres en tres. Un empat que penalitza.

- Tres punts de dotze a Les Grases és un bagatge bastant minso. Cal buscar l'estabilitat a casa per créixer decididament. - Dia d'intensa calor que va fer difícil el seguiment del matx. - L'Ascó va arribar molt justet a Les Grases i va esgarrapar un punt meritori.


#PORTADA #temporada201819 #terceradivisión #grupov #primerequipo #fcascó #prensa

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat