Dramàticament encallats!


No desperta el Santfeliuenc. El Castelldefels en el global del derbi va ser millor que un Santfe a remolc i durant molts minuts diluït. Aparicions a comptagotes. Els locals van poder golejar si bé Toni Casamayor va tornar a fer de salvador amb una nova floresta d'intervencions meritòries. Al tram final, una ocasió claríssima de Joel Paredes i una falta executada per Joserra podrien haver donat almenys un punt. El Santfe s'abisma a la classificació. Baixes significatives, desert ofensiu i consessions defensives llasten les opcions. Amb la bona voluntat a Tercera Divisió no n'hi ha prou. Toca alçar-nos.

UE CASTELLDEFELS 2 (GIBERT, 23' I AUMATELL, 55') ..... SANTFELIUENC FC 1 (ÉRIC RUIZ, 29')

ÀRBTRE: EDVARD MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL ELS CANYARS

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 20 GRAUS


No desperta el Santfeliuenc. El Castelldefels en el global del derbi va ser millor que un Santfe a remolc i durant molts minuts diluït. Aparicions a comptagotes. Els locals van poder golejar si bé Toni Casamayor va tornar a fer de salvador amb una nova floresta d'intervencions meritòries. Al tram final, una ocasió claríssima de Joel Paredes i una falta executada per Joserra podrien haver donat almenys un punt. El Santfe s'abisma a la classificació. Baixes significatives, desert ofensiu i consessions defensives llasten les opcions. Amb la bona voluntat a Tercera Divisió no n'hi ha prou. Toca alçar-nos.


Derbi de necessitats pintades d'amenaça abans d'hora. Jonatan Collado va tenir la primera ocasió en una bona assistència a l'espai de Romo. Collado no va poder superar la sortida ràpida de Manu Martín. El derbi 50 es va anar tenyint de groc. Els locals quan ensumaven l'àrea espantaven una defensa massa estàtica. La rapidesa de Pedro Bilbao i la mobilitat d'Aumatell i Juanlu no convidaven a l'optimisme. I al 23 l'evidència es va consumar. Acció ràpida dels grocs en atac, Juanlu engalta un xut en diagonal que fa lluir Toni i en els bisos de la mateixa jugada Pedro Bilbao la va posar a Gibert, que amb molt encert la va estampar al fons de la xarxa. El gol va fer mal. El Santfe estava ferit. Pedro Bilbao amb el ganivet esmolat va perdonar el segon gol després de trencar pel centre la rereguarda amb passada marca d'Aumatell. I tanmateix la reacció inesperada. Al 29' una llarga combinació ofensiva iniciada per Joserra i continuada per Sani la va recollir Éric Ruiz que amb molta decisió va penetrar a l'àrea i va aprofitar un rebuig de la defensa per rematar a porta amb l'esquerra i per l'angle curt. Empat i alguns brins d'esperança. El Castelldefels, però, va recuperar el domini amb autoritat i va assetjar la porteria. Toni Casamayor, magistral. Primer en un llançament d'Aumatell al 39' i acte seguit en un cop de cap de Juanlu a boca de canó. El millor, el descans consolador.

A la represa el Castelldefels va seguir navegant amb més intenció. I al 56´el segon. Centrada de Rubi i Aumatell amb comoditat i de cap va clavar la pilota a la xarxa. Defensa massa passiva. Això és Tercera, senyors! El gol va donar tranquil·litat als de Carrillo i va omplir de dubtes els blanc-i-blaus. Les decidides contres teixides per Aumatell i Pedro Bilbao portaven molt perill. Tot i així el Santfe la va tenir. Al 74 una centrada rasa i potent de Jaume Duran va ser rematada amb atreviment per Joel Paredes,però Manu Martín va treure la pilota en un notable exercici de reflexos. Amb el derbi trencat, el Castelldefels va perdonar la sentència. Adri Guica no la va encertar en el control sol com un mussol. Joserra al 87' va tractar d'emular les seves faltes salvadores però en aquesta ocasió la pilota es va perdre per damunt del travesser. Agonia i blasfèmia quan tot surt malament. Dos xuts crepusculars dels grocs que van tornar a forçar Toni van acompanyar la tristor perifèrica d'una derrota que és més que una derrota. Toca alçar-se, sí, però avui aquest equip no convida a l'optimisme. I ho hem de dir amb tristor. El temps dictarà sentència.


UE Castelldefels: Manu Martín, Rubi, Joan Castillo, Kike Ramírez, Alan, Carlos Martínez, Adri Guica, Gibert (Eric González, 65') , Juanlu (Joel Coch, 77'), Pedro Bilbao i Aumatell (Santi Triguero, 83').


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Gerard Rovira (Adri García, 46'), Joserra, Kevin Sánchez, Adri Recort (Ferran Roca, 73'), David López, Sani Bello (Joel Paredes, 65'), Jonatan Collado i Romo.

Gols: 1 - 0, Gibert, 23' 1 - 1, Éric Ruiz, 29. 2 - 1, Aumatell, 55' Àrbitre:

Gonzalez Moreno. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar el local Carlos Martínez; i els santfeliuencs Jaume Duran, Kevin Sánchez i Ferran Roca.


Quadern de notes:

- Bona actuació d'Éric Ruiz pel carril dret. El lateral dret comença a adquirir la confiança necessària per competir amb l'exigència amb què ens té acostumats.

- El Santfe va caure als Canyars. Derrota greu i preocupant. Caure en territoris de descens mai és plat de bon tast.

- Apel·lar a la confiança i el suport està molt bé. Però cal que tots ens administrem exigència i compromís. Sortir d'aquest atzucac no serà gens fàcil. L'hora és greu. El temps s'estreny.

- El Castelldefels va ser millor i es va endur tres punts importants.