Per orgull!!!


SANTFELIUENC FC .... FC VILAFRANCA

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 12

DISSABTE 27 D'OCTUBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @FCVilafranca, sportvideo365.com

TEMPS PREVIST: CEL COBERT AMB PLUJA I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Sense dramatisme però amb la responsabilitat d'un moment greu. El Santfeliuenc ha de reaccionar i aconseguir una victòria que avui se sent és més necessària que mai. Les Grases ha de ser un clam per acompanyar un equip que encara és a temps de canviar el seu destí. Queden 30 jornades! Però el temps s'estreny i tothom demana una reacció per no acabar desesperats.

Tothom se la juga. El Santfeluenc té per davant 90 minuts per capgirar un destí que, de moment, no està sent gens propici. Queda molta lliga, certament, però cal reaccionar per no veure's abocat a una situació molt delicadA i que el trau sigui més obert. El rival, el Vilafranca, serà un sever obstacle ja que els quadribarrats encadenen quatre victòries i s'han refet a un inici mediocre. Andrés González no podrà disposar dels lesionats Josele i Nacho Ruiz. Michel Owono ha causat baixa i torna al Can Vidalet.

Crida a l'afició i entrada gratuïta pels qui acreditin pertànyer a un club esportiu de Sant feliu

La directiva considera transcendental el matx i vol que Les Grases ofereixi un magnífic aspecte. Tothom que acrediti pertànyer a un club esportiu o entitat de la ciutat tindrà lliure accés al recinte de Les Grases. Alberto Prieto confia que aquest sigui el partit que marqui un nou camí en una lliga amb un inici difícil però amb moltíssima lliga per endavant.

El FC Vilafranca arriba en ratxa

L'equip que dirigeix Iván Moreno ha sabut reaccionar a un inici fluix. Els quadribarrats van sorprendre per un començament molt per sota del que s'esperava però ara arriba a Sant Feliu amb una situació diferent: quatre victòria han propulsat els penedesencs a la part alta de la taula. Un conjunt competitiu que s'ha reforçat molt bé i que està sabent suplir la llarga baixa d'Aday.

#terceradivisión #grupov #previa #PORTADA #temporada201819 #fcvilafranca