Glopada d'orgull i esperança


Per les terrasses de l'alegria. Per aquí és per on ens agrada buscar el Santfe i no per les de la pena. Orgull, convicció, confiança, compromís, solidaritat, afirmació col·lectiva. Per tot això som del Santfe, oi? El Santfeliuenc va donar una lliçó per superar la inèrcia del destí i va deixar en evidència un Vilafrança que només va aparèixer fugaçment i que va topar amb un parell de pals i super Toni. Dos gols de Jonatan Collado van posar el segell d'or a una tarda feliç a Les Grases... que tocava. Avui l'esperança s'afirma. 29 finals en l'horitzó.

SANTFELIUENC FC 2 (JONATAN COLLADO, 33'; JONATAN COLLADO, 89) - FC VILAFRANCA 0

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIO BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORES

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT


Per les terrasses de l'alegria. Per aquí és per on ens agrada buscar el Santfe i no per les de la pena. Orgull, convicció, confiança, compromís, solidaritat, afirmació col·lectiva. Per tot això som del Santfe, oi? El Santfeliuenc va donar una lliçó per superar la inèrcia del destí i va deixar en evidència un Vilafrança que només va aparèixer fugaçment i que va topar amb un parell de pals i super Toni. Dos gols de Jonatan Collado van posar el segell d'or a una tarda feliç a Les Grases... que tocava. Avui l'esperança s'afirma. 29 finals en l'horitzó.


Amb la paraula intensitat clavada al front. Així va sortir un Santfeliuenc decidit a canviar el rumb de la història. Eric Ruiz i Jonatan Collado van començar a posar el picant a l'àrea penedesenca. L'afició volia alegria. La txaranga, també. L'harmonia perfecta per creure-hi en tardes de futbol amb necessitats. I al 33' el primer. Una bona acció de lluita i decisió de Joel Paredes va servir perquè Collado dins l'àrea treiés la màgia per deixar asseguda la defensa i inventés una rematada ajustada al pal dret. Deliri. Una altra cara a la parròquia. La reacció del Vilafranca es va notar. El bon equip quadribarrat va mirar d'esmenar al marcador. Un xutàs de Gerard Boira al 40' va ensumar el travesser. Descans per a l'esperança consoladora.

A la represa, el Santfeliuenc va exhibir ordre i serenor. La fermesa del gran senyor Juanjo Prior i la magnífica col·locació d'Adri García van servir per creure-hi. El Vilafranca va mirar de fer recular el Santfe. La sort va ser, per fi aliada. Cop de cap sota pals que de entre el travesser i els guants de Toni van salvar. Vint minuts d'incertesa. El Vilafranca es va estavellar contra un dic de contenció. Collado va avisar. La meva, tornarà a arribar. I al 89' en una progressió en llarg des de la defensa, atent va hi aprofitar una indecisió defensiva per emportar-se la pilota, penetrar a l'àrea, buscar la direcció encertada i una mica entre tots empènyer a la porteria. Goooolllll, gooooollll, kià, kià, kià, kià corredisses, abraçades, crits i glopada d'autoestima en temps de necessitat. La nit alegre santfeliuenca. Amb l'agonia del rellotge, Toni va signar l'epíleg amb una gran intervenció a xut creuat d'Éric Via. I final.

El santfeliuenc viurà una setmana amb duel doble. El dijous a les 12 contra el Cerdanyola, i el diumenge a les 18 partidàs a Les Grases contra el coper Sant Andreu. Les Grases ha de tornar a ser un clam.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Joserra, Juanjo Prior, Adri García, Kevin Sánchez, Maldonado (Adri Recort, 70'), Joel Paredes (David López, 64'), Romo (Pol Reñé, 84') i Jonatan Collado.


FC Vilafranca: Miguel Ramos, Óscar Sierra, Sergi Escofet (Guti, 81'), David Fontanils, Josep Diez, Gerard Boira, Pep Mateu (Sergi Gestí, 57'), Eric Via, Ignacio Rosillo, Braima Fati (Oriol Boada, 69') i Jaume Batista.


Gols:

1 - 0, Jonatan Collado, 33'

2 - 0, Jonatan Collado, 89' Àrbitre: Gómez Meneses, sense complicacions. Va amonestar els santfeliuencs Prior i Romo; i al vialafranquí Eric Via. Incidències:

El partit es va aturar al minut 20 pel mareig d'un espectador. La intervenció de la Creu Roja va resoldre l'ensurt.

Quadern de notes: - Gran triomf. Hi creiem si remem tots junts. - Prior i Adri García un gran duet en la feina preuada de contenció. - Eric Ruiz es consolida a la banda dreta. L'ex del Córdoba B demostra les seves enormes condicions. - Estajanovistes Collado/Paredes. Una parella treballadora. I avui amb el premi dels gols. - El Vilafranca va arribar confiat i es va endur una bona clatellada.