Hora de clàssic

SANTFELIUENC FC .... CE EUROPA ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ TORTOSA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 16 DISSABTE 17 DE NOVEMBRE HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE @SantfeliuencFC, @CEEuropa TEMPS PREVIST: cel cobert; temperatura de 15 graus Partit gran. Santfeliuenc i Europa, o el que és el mateix, dos clàssics es veuen les cares per sisena vegada consecutiva a Tercera. Un Santfe en ratxa rep un Europa en posició inesperada de playoff. Un gran espectacle ple de sorpreses que ha d'omplir Les Grases. El Santfeliuenc buscarà la primera victòria contra els escapulats a Les Grases que fins ara se li ha negat. Un dels matxs més esperats. El Santfeliuenc rep a Les Grases l'Europa en un dels duels més esperats. Andrés González ha treballat al llarg de la setmana per mirar de burxar els punts febles d'un rival que està sorprenent en el primer terç de la competició. Com ja és habitual González no podrà disposar de Josele ni Nacho Ruiz. Llirament Vè Maradona de Les Rambles La popular penya Sentiment Immortal ha volgut fer coincidir la disputa del clàssic per lliurar el Trofeu Maradona de les Rambles al jugador més regular de la temporada passada. La distinció ha caigut a les mans de Nacho Ruiz. Abans d'iniciar-se el matx, Nacho Ruiz rebrà el seu guardó. Nacho compartirà el seu nom amb els premiats les edicions anteriors: Cano, Santi i Carles Tena (dues ocasions). CE Europa, un gran rendiment Sorpresa positiva. David Vilajoana ha aconseguit donar la volta al mitjó per construir un equip que amb la pedrera com a nova filosofia està completant una primera part de la lliga excel·lent. Sense grans noms, llevat de futbolistes com el veterà Alex Cano, Vilajoana ha sabut construir un bloc de futbolistes joves amb fam de protagonisme i que viatgen a Sant Feliu amb 4 victòries consecutives al rebost. El jove Soto encarna les virtuts d'aquest renovat Europa que no podrà disposar dels lesionats Cano i Josemi.