gif-18_19.gif

Últimas noticias

Tres punts... i més


Partit cabdal. El Santfeliuenc se la juga. Els punts valen or i els dos equips blanc-i-blaus de Tercera es creuen a Les Grases en un partit que pot marcar a foc el destí. L'afició ha de ser el factor essencial que ajudi el Santfe en el seu camí vers els 21 punts en un tram final de calendari 2018 molt més que important.

SANTFELIUENC FC .... UE FIGUERES

ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 18

DISSABTE 1 DE DESEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UEFigueres, Footters.com, sportvideo365.com

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Partit cabdal. El Santfeliuenc se la juga. Els punts valen or i els dos equips blanc-i-blaus de Tercera es creuen a Les Grases en un partit que pot marcar a foc el destí. L'afició ha de ser el factor essencial que ajudi el Santfe en el seu camí vers els 21 punts en un tram final de calendari 2018 molt més que important.

Partit de traç gruixut a Les Grases. El Santfeliuenc se la juga contra un rival a qui superaria en cas de victòria. Per tal motiu Andrés González ha treballat de valent buscant que el seus jugadors tornin a adquirir el tram competitiu del tronc central de la primera volta. Malgrat les baixes, el tècnic de Cornellà podrà treure un equip de garanties que busqui una victòria que aplanaria el futur immediat abans de l'aturada de Nadal.

Màxima responsabilitat

Tothom és conscient de la transcendència dels punts. Per això la directiva i els futbolistes apel·len a un suport decidit de l'afició. Un duel contra el Figueres on els punts valen or per començar a teixir una base que sostingui la tan cobejada permanència.

UE Figueres, traç irregular

En una any vigília de Centenari, Joan Esteva no ha sabut articular la tecla que faci enlairar la nau blanc-i-blava. L'ex tècnic de l'Europa disposa d'un col·lectiu notable on destaca un dels grans arquitectes de l'ascens del Santfe a Tercera, Carles Tena. No obstant, els figuerencs s'han mostrat irregulars i no han encadenat cap passatge especialment brillant al llarg de la competició. El de Les Grases serà el sisè enfrontament a Sant Feliu amb resultats per a tots els gustos.

#previa #uefigueres #terceradivisión #grupov #temporada201819

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat