Última hora: regalàs de reis!!!Exitosa vigília de Reis. El Santfeliuenc va fer el que tocava i a més ho va fer amb esperit de reacció ja que va haver de refer-se a un gol matiner dels reusencs. El filial portava tretze jornades sense perdre. Un gran Collado va acabdillar una reacció col·lectiva en un gran tram final del primer acte que es va segellar amb gols de Sani i el mateix Jonatan Collado. Al segon, els blanc-i-blaus va haver de fer-se forts en defensa i sense renunciar a eixamplar la renda a còpia de contracops van anar consolidant una victòria molt significativa per anar fent camí en una segona volta que serà duríssima. En definitiva, el millor regal de Reis.


REUS B CAMBRILS 1 (GORI LÓPEZ, 3') ..... SANTFELIUENC FC 2 (SANI, 38' I JONATAN COLLADO, 42')

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE CAMBRILS

ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS

CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Exitosa vigília de Reis. El Santfeliuenc va fer el que tocava i a més ho va fer amb esperit de reacció ja que va haver de refer-se a un gol matiner dels reusencs. El filial portava tretze jornades sense perdre. Un gran Collado va acabdillar una reacció col·lectiva en un gran tram final del primer acte que es va segellar amb gols de Sani i el mateix Jonatan Collado. Al segon, els blanc-i-blaus va haver de fer-se forts en defensa i sense renunciar a eixamplar la renda a còpia de contracops van anar consolidant una victòria molt significativa per anar fent camí en una segona volta que serà duríssima. En definitiva, el millor regal de Reis.


Ensurt i reacció. L'any no començava bé. Una còmoda acció per banda esquerra de Lucas va servir perquè Gori López lliure de marca creués la pilota a la xarxa. Minut 3. Els locals durant els primers minuts van imposar un ritme alt i un joc de toc notable amb capacitat de desbordament. Gerard Rovira providencial i sempre esforçat va salvar els mobles en alguna acció. Però quan més s'intuïa la por va venir la reacció. Al minut 25 una bona assistència de Sani a Maldonado va fer que el veterà canterà retallés un defensa local i el forcés a cometre un penal clar. Joserra el va llançar fort i ajustat al pal però el jove Parra va respondre amb una gran aturada. Lluny de danyar la moral blanc-i-blava el penal errat va tenir un efecte reactivador. Els d'Andrés González es van fer amb el domini i es van desprendre d'encotillaments. David López va fregar l'empat en un acció individual que va sortir per damunt la porteria en una temptativa de vaselina. I un teva meva entre Éric Ruiz i Collado va acabar també amb una rematada alta del primer. El gol s'ensumava. Collado, estel·lar per banda. I al 38' Collado es va obrir per banda, va centrar i Sani fent-se espai va connectar amb subtilesa per foradar la xarxa. I no va acabar aquí la rauxa. Teva meva Prior Collado, que va aprofitar Collado per penetrar pel costat dret, endinsar-se a l'àrea i creuar la pilota amb admirable estilisme. Una gran acció i un gol de notable alt. Reacció consumada abans del descans. Celebració col·lectiva. El millor Santfe per a regalar a l'afició.

La represa va començar amb ensurt. Jugada d'estratègia i Gaixas, el botxí a Les Grases, va enviar la pilota al travesser. Minuts de domini local i ofici de resistència del Santfe. Els locals van recórrer al manual d'estratègia. Adri Arjona passada l'hora de joc ho va provar amb una falta verinosa que va llepar el pal. El partit es va asserenar. El Santfeliuenc va deixar que passessin els minuts amb rutina funcionarial. Els punts s'imposaven en jornada per fer caixa. Al final, ensurt de consideració en una pilota agònica a l'àrea que el senyor Casamayor va resoldre amb la seva diligència a bastament acreditada.

Final, victòria i regal de Reis. El Santfeliuenc comença la segona volta amb 27 punts, una puntuació notable que permet gestionar la segona volta amb una prudent tranquil·litat però sense confiances. Tot està pendent de fer.


Reus B Cambrils: Parra, Reina, Lucas (Imad, 67'), Ayala, Gaixas, Miravent, Arjona, Dome (Fabra, 67'), Iker Goujón, Gori i Oribe

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Joserra (Adri Recort, 67'), Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López, Sani (Romo, 75'), Maldonado (Kevon Díaz, 81') i Jonatan Collado


Gols:

1 - 0, Gori López, 3'

1 - 1, Sani, 38'

1 - 2, Jonatan Collado


Àrbitre:

Fernández Morillo, actuació correcta però massa procliu a les targetes. Va amonestar els locals Iker Goujón, Miravent, Ayala i Reina; i als santfeliuencs Joserra, Sani, Gerard Rovira, Éric Ruiz i Kevin Sánchez.


Quadern de notes:

- Gran victòria i gran treball col·lectiu. El Santfeliuenc va complir amb nota davant un dels equips amb més qualitat tècnica de Tercera. I a més ho va fer amb capacitat de reacció i un quart d'hora de futbol decidit, valent i desencotillat.

- Gran negoci. Això és el que ha fet el Santfeliuenc amb la incorporació de Jonatan Collado, un dels futbolistes amb més capacitat de resoldre de la categoria.

- 27 punts. Una més que notable puntuació. No garanteix encara res però sí permet mirar el futur immediat amb optimisme prudent.

- El Reus B, malgrat les dificultats, va disposar d'un equip competitiu. El gol inicial li va donar esperances de mantenir la ratxa de 13 jornades sense perdre. La reacció del Santfe el va deixar sense resposta a la segona part.