Joan Gibert, tercer fitxatge del mercat d'hivern


El Santfeliuenc ha tancat la incorporació del migcampista ofensiu Joan Gibert. Gibert arriba a Sant Feliu procedent del Castelldefels i completa el triplet de reforços, un per demarcació, d'aquets mercat hivernal.

Fitxatge de present i futur

El Santfeliuenc ha tancat una molt bona incorporació. Es tracta de Joan Gibert Fuertes, un jove migcampista de marcada vocació ofensiva nascut el 5 de gener de 1998, que les dues últimes temporades ha militat a la UE Castelldefels. A la temporada 2017-2018 Gibert va jugar 35 partits i va signar dos gols; en la present hi ha disputat 17 encontres i ha fet un gol, curiosament contra el Santfeliuenc. Una incorporació amb voluntat de futur d'un futbolista que es mou molt bé per la parcel·la central i que va jugar a les categories inferiors del València CF i la UE Cornellà.

Plantilla tancada

Amb la incorporació en el mercat d'hivern d'Albert Porqueras, Joan Gibert i Kevin Díaz el Santfe dóna per tancada la plantilla que haurà de jugar 20 finals per renovar la setena a Tercera.

Porters:

Toni Casamayor i David Aragón.

Defenses:

Éric Ruiz, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Gerard Rovira, Joserra, Adri García i Albert Porqueras.

Migcampistes:

Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Pol Reñé, Maldonado, David López, Jonatan Collado, David Romo, Roger Valdés i Joan Gibert.

Davanters:

Josele, Sani Bello, Adri Recort i Kevin Díaz.

#fichajes #temporada201819 #primerequipo #JoanGibert #KevinDíaz #AlbertPorqueras #PORTADA