PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Aquesta tampoc

21 Jan 2019

 

A la sisena, tampoc. El Santfeliuenc va pagar un preu molt alt a un gol matiner dels egarencs, que van imposar el seu domini als primers vint minuts. Els blanc-i-blaus van anar de menys a més i van signar un bon final. Jonatan Collado i David López van acaronar el gol però de nou la inèrcia de la història va pesar. I és que rebre un gol als 11 minuts en un estadi com l'Olímpic limita les opcions de puntuar. Els partits no comencen a la mitja hora. Caldrà tornar-ho a intentar. 

 

TERRASSA FC 1 (CARREÓN, 11') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI OLÍMPIC

ASSISTÈNCIA: 550 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT I TEMPERATURTA DE 6 GRAUS 

 

A la sisena, tampoc. El Santfeliuenc va pagar un preu molt alt a un gol matiner dels egarencs, que van imposar el seu domini als primers vint minuts. Els blanc-i-blaus van anar de menys a més i van signar un bon final. Jonatan Collado i David López van acaronar el gol però de nou la inèrcia de la història va pesar. I és que rebre un gol als 11 minuts en un estadi com l'Olímpic limita les opcions de puntuar. Els partits no comencen a la mitja hora. Caldrà tornar-ho a intentar. 

 

L'inici no va ser gens bo. Als 30 segons el local Carreón es va fer amb una pilota en l'enèsima sortida avariada defensiva del Santfeliuenc i només la feliç aturada de Toni Casamayor amb els peus va evitar un gol que ja es cantava. El Terrassa va jugar amb molta comoditat i cada cop que ensumava l'àrea la sensació de perill era evident. El gol s'estava cuinant. Al 11' una acció per banda dreta de Coro va habilitar una rematada en diagonal de Carreón que va fer impossible l'estirada de Toni. Sant tornen-hi que això ja ens ho coneixíem. El déjà vu de cada any. Un Santfeliuenc molt incòmode va mirar de drenar la insistència local. De mica en mica ho va anar aconseguint. El mig del camp blanc-i-blau es va començar a fer amb el domini de la pilota però sense inquietar massa la zona de confort defensiva dels futbolistes de Cristian García. Alguna acció perillosa dels locals va fer témer un segon gol que hauria estat definitiu, especialment en una contra de quatre futbolistes vermells que Eric Ruiz va tallar. A les acaballes, el Santfeliuenc ho va provar en accions de córner però sense trobar el sentit necessari per fer mal.

Després de la represa el guió no es va alterar gaire. El Santfeliuenc buscava la possessió i els locals es defensaven amb ordre. Al 53' un cop de cap de Carreón va fer lluir Toni de manera espectacular. Al 58' la primera de debò del Santfe a través d'un xut fort de Kevi Sánchez que va aturar Ortega. Mentre que el Terrassa volia adormir el joc, el Santfe responia amb alguna acció d'atac aïllada. La més clara i rotundament clara diríem, per a Jonatan Collado, que va trencar la defensa, es va endinsar en camp vermell i va acabar caient a l`àrea. Collado va reclamar amb insistència la pena màxima. L´àrbitre no va cedir. Instants finals d'emoció i agonia. El Santfe amb el setè de cavalleria posat mirant cap a porteria: Sani, Adri Recort, Collado, Adri Recort, Gibert i David López.  Els blanc-i-blaus veien el punt a prop i van estirar el domini fins al final. Al 87' David López podria haver obert el cel però el seu retoricisme va esvair el somni. De nou, Terrassa va ser signe de buit. Set de set.

 

Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez, Pallàs, Sergi Valls, Carlos Guzmán, Álex Fernández (Ferreira, 62'), Coro, Daisuke (Imaz, 81'), Jonatan Toledo (Serramitja, 69'), Carreón i Nils Puchades.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Romo (Adri Recort, 75'), Kevin Sánchez (David López, 62'), Sani, Jonatan Collado i Maldonado (Gibert, 75').

 

Gol:

1 - 0, Carreón, 11'

 

Àrbitre:

Carballo Vázquez. Caldrà revisar amb atenció la caiguda a l'àrea de Collado per jutjar el seu arbitratge. Va amonestar el local Álex Fernández; i als santfeliuencs Juanjo Prior i Kevin Sánchez.

 

Quadern de notes:

- La història va tornar a pesar com a malefici. Set visites i set derrotes. Caldrà esperar un any més.

- El Santfeliuenc va entrar al joc a la mitja hora. En un estadi com l'Olímpic de Terrassa rebre un gol en els primers minuts redueix les opcions.

- Debut de Joan Gibert. L'ex del Castelldefels donarà solidesa al mig del camp.

- El Terrassa va saber viure del gol de Carreón. Pragmatisme per damunt de bon futbol.

Please reload