Santfe de qualitat


Un Santfe amb tocs d'excel·lència i que traça una línia decidida en progressió. Potser el millor Santfeliuenc des de la temporada de l'estrena a Tercera, va superar amb comoditat, boc joc i convicció una Grama desdibuixada i que veu l'abisme cada dia més a prop. Una primera meitat de contenció i avisos, i una segona de resolució van servir per a sumar tres punts. Bons gols i final amb exhibició. Toni Texeira va evitar la golejada. Josele després de quatre mesos i una volta sencera va tornar a posar-se la samarreta blanc-i-blava. El mestre, torna.

SANTFELIUENC FC 2 (JÓNATAN COLLADO, 48' I DAVID LÓPEZ, 66')..... FE GRAMA 0

ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Un Santfe amb tocs d'excel·lència i que traça una línia decidida en progressió. Potser el millor Santfeliuenc des de la temporada de l'estrena a Tercera, va superar amb comoditat, boc joc i convicció una Grama desdibuixada i que veu l'abisme cada dia més a prop. Una primera meitat de contenció i avisos, i una segona de resolució van servir per a sumar tres punts. Bons gols i final amb exhibició. Toni Texeira va evitar la golejada. Josele després de quatre mesos i una volta sencera va tornar a posar-se la samarreta blanc-i-blava. El mestre, torna.


Autoritat i qualitat servirien per definir la novena victòria del Santfe a la 2018/2019. Un d'aquells partits on el Santfe acostumava a espifiar-la en el passat recent va tenir, per fi, un corol·lari feliç i fins i tot brillant. D'entrada, però, una necessitada Grama va començar dominant i al minut 3 Ñito de cap va estar a punt d'inaugurar el marcador. El Santfeliuenc va haver de fer un exercici d'autoreconeixement per esmenar el rumb i fer-se amb el domini. A partir de l'equador del primer acte el Santfeliuenc va assetjar la porteria de Toni Texeira. Al 29' Sani de mitja volta en una acció meritòria va posar a prova la qualitat del porter. Al 35' Gibert en una pilota dins l'àrea que va ser avara va jugar amb el gol. Al 38' Jónatan Collado en un xut sec i potent després d'una bona assistència de Sani amb visió de joc global. Estampes del domini santfeliuenc. L'afició confiava que la segona part rubriqués en forma de gol aquestes tempatives.

Després de la represa el Santfe va confirmar les bones expectatives. Ben aviat, el premi. La insistència es va traduir en gol quan una bonica combinació entre Collado i Éric Ruiz va anar a la xarxa en una rematada elegant del primer. Jónatan Collado està tocat per la vareta de l'excel·lència i està signant una temporada per emmarcar. El gol va esperonar els visitants que durant deu minuts van tractar de dominar, si més no tímidament. Miratge. Però els colomencs a partir del minut 60 es van anar esllanguint. El control ja va ser clarament del Santfe fins al final. Amb morositat ofensiva per les bandes, els d'Andrés González van posar en evidència la feblesa anímica visitant. Sani i Romo van coquetejar amb el gol abans de la sentència. Al minut 66 en l'enèsima acció coral, David López va dibuixar una rematada perfecta des de la balconada de l'àrea que va fer inútil l'estirada de Toni Texeira. Amb la distància al marcador, el Santfe es va sentir superior i va acabar fent gaudir l'afició. Amb el recuperat Josele al camp els gols van poder arribar. Tanmateix les bones aturades de Toni van evitar que Josele i Maldonado, en dues ocasions, eixamplessin el marcador en plena bulímia ofensiva. El Santfe suma de tres en tres i ja són 34 punts. La Grama continua el seu periple pels contorns de l'infern.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Juanjo Prior, Gerard Rovira. Kevin Sánchez, Gibert (Maldonado, 60'), David López, Sani, Romo (Adri Recort, 70') i Jónatan Collado (Josele, 75').

FE Grama: Toni Texeira, Juan Carlos, Rojas, Javi Chica, Duarte (Rubén Canelada, 69'), Esteve, Buba, Ñito, Cristóbal, Lolo (Samu Martínez, 69') i Padilla (Omar, 37') .


Gols:

1 - 0, Jónatan Collado, 48'

2 - 0, David López, 66'


Àrbitre:

Navarro García. Sense complicacions. Va amonestar Andrés González i als visitants Buba i Cristóbal.

Quadern de notes:

- Estem contents. No ho podem negar. Aquest Santfe està escrivint págines brillants en una temporada molt exigent.

- Joc vistós i alegre per a la satisfacció d'una afició que veu més a prop la permanència. El Santfeliuenc va fer moltes coses bé i el marcador n'és un reflex.

- Cal seguir aquesta línia d'exigència. Ascó, una nova estació per continuar la progressió.

- La FE Grama va evidenciar molts problemes. No obstant, sorprèn la classificació per la qualitat d'una plantilla que estava cridada a llocs importants.