Exigència màxima


FC ASCÓ ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: AINARA ACEVEDO DUDLEY (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL ASCÓ

JORNADA: 28

DISSABTE 16 DE FEBRER

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @fc_asco, Ràdio Sant Feliu

TEMPS PREVISIÓ: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS

El viatge més llarg per a un objectiu proper. El Santfeliuenc afronta el desplaçament més llarg de la temporada amb l'objectiu de sumar i apropar-se una mica més a la permanència en el millor moment de la temporada. I ho farà contra un rival que marca amb 25 punts la permanència. Una jornada marcada amb traç gruixut que podreu seguir des de terres ebrenques a través de Ràdio Sant Feliu a partir de les 16.45.

Exigència màxima. Aquesta és la consigna que ha volgut transmetre Andrés González als seus futbolistes per seguir amb la magnífica línia que l'equip està experimentant en el tram inicial de la segona volta. I és que una victòria a Ascó significaria apropar-se i molt a la permanència a Tercera, i de pas deixar en una situació dramàtica els locals. Adri García i Nacho Ruiz són les baixes blanc-i-blaves.

Ràdio Sant Feliu en directe

L'emissora municipal us portarà la informació al moment amb la retransmissió d'un partit en un escenari molt vinculat a peces especialment significatives en la història recent del Santfeliuenc. Tota l'emoció del futbol de Tercera a Ràdio Sant Feliu des de la Ribera d'Ebre.

L'Ascó buscarà respirar

Partit a cara o creu per als verds que ho estan passant molt malament. Ni el fet d'encadenar sis partits com a locals -per reformes a la primera volta de l'estadi- ha permès els asconencs reaccionar. Leo López va ser substituït a la jornada 12 per Javi García que no aconseguit redreçar el rumb. Ara, amb 25 punts, tot el que no passi per la victòria abocaria a una situació més que delicada. Els notables reforços al mercat d'hivern (Repi, Felipe, Ousman Touray o Adrià Parra) són la penúltima carta que es juga un equip que sembla abonat al patiment fins al final de la lliga quan no fa tant lluitava per la Segona B.

#previa #terceradivisión #grupov #fcascó #temporada201819