Sense límits a la il·lusió


SANTFELIUENC FC ..... CF POBLA MAFUMET

ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 29

DISSABTE 23 FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPoblaMafumet, footters.com

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Torna el futbol de Tercera a Les Grases i ho fa amb el millor Santfe. Els d'Andrés González han completat el millor inici de la segona volta i amenacen de seguir sumant i assolir la cota 40. Per això necessiten de la complicitat de l'afició que de secundar majoritàriament la crida de l'equip. El rival, el filial del Gimnàstic, travessa un moment delicat i amb 31 punt bé faria de no refiar-se si no es vol complicar la vida. El millor Santfe torna a comparèixer davant l'afició. Una afició molt satisfeta pel rendiment d'un equip que ha superat amb escreix les expectatives i que ara lluita per tancar la permanència el més aviat possible. Això sí, queda molta lliga i cap confiança seria bona per a una projecte que fa molt bona cara però que encara ha de segellar la continuïtat a la categoria. Andrés González tindrà una baixa sensible ja que Jonatan Collado va veure a Ascó la cinquena targeta groga i haurà de descansar de manera obligada. Els santfeliuencs volen treure's l'espina del partit d'anada on un penal al descompte per mans fora de l'àrea van provocar una derrota cruel.

De nou footters en directe

La plataforma de futbol per streaming torna amb les retransmissions del Santfe. Esperem una gran entrada a Les Grases, però pels qui no pugueu assistir-hi trobareu en aquesta plataforma, que cada cap de setmana posa imatges als partits de Segona B i Tercera Divisió, una excel·lent ocasió per no perdre la connexió amb el Santfe.

CF Pobla Mafumet, dificultats inesperades

El filial del Nàstic Tarragona, acostumat en el darrers anys a viure en la zona noble de la classificació, arriba a Les Grases en una poc frequent catorzena posició, i més per a un equip de qualitat que acostuma a fer plantilles amb jugadors de futur i talent. Alberto Gallego, que no podrà seure a la banqueta per sanció, mirarà de trobar la solució a una ratxa negativa que ja dura massa. Una derrota situaria els vermells en una situació compromesa.

#previa #temporada201819 #terceradivisión #grupov #lapoblademafumet #primerequipo #PORTADA